Svjetski poznata

Hrvatska diva koju se sluša čak i u Japanu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena diva Meri Cetinić završila je snimanje novog albuma sa svojom kćeri Ivanom Burić.

Izvedba jednog od njezinih najvećih hitova 'Samo simpatija' u duetu s Lepom Brenom posljednjih je dana punila medijske stupce. Poziv Fahrete Jahić kojoj je ona bila idol u mladenačkim danima, Meri Cetinić, kaže, nije mogla odbiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Primila se mikrofona VIDEO Hoće li kći jedne od naših najcjenjenijih glazbenica zasjeniti mamu?

Hoće li Meri Cetinić zapjevati 'Stađune' na japanskom?

'Godi mi što me zove, što sam imala priliku da je upoznam. Nekako smo se odmah sprijateljile, na prvi pogled, jedan lipi kontakt, valjda je to neki zajednički feeling. Ništa nije slučajno', rekla je Meri.

Korčulanku osebujnog glasa koja je tijekom dugogodišnje karijere osvojila najprestižnije nagrade, a svoje albume prodala u nakladama o kojima se danas može samo sanjati, nikad nisu pratili skandali.

61-godišnja kantautorica je samohrana majka od kćerine druge godine. Njezina Ivana, kojoj je danas 36 godina, uvijek joj je bila ispred karijere pa je zbog nje odbila i primamljivu ponudu iz L.A.

'Tamo me čula menadžerica od Glorie Gaynor, na jednom koncertu na Beverly Hillsu i došla je do mene doma i rekla, molim te, samo mi nemoj otići', priznaje.

Mnogi ne znaju da je Merina uspješnica 'Dome moj', doživjela internacionalnu verziju i postala jedan od najvećih hitova u Belgiji i Nizozemskoj, a da inozemni glazbenici jako vole glas Meri Cetinić potvrdila je i popularna japanska pjevačica, koja je snimila svoju verziju 'Četiri stađuna'.

'Nevjerojatno nešto da jedna japanska pjevačica odluči pjevat pjesmu koju je negdje čula i to joj se jako svidi i taj moj glas i isto tako je došla u Split da bi me upoznala', u šali kaže Meri.

Očekuje se da će hrvatsko-japanski tandem uskoro održati nekoliko zajedničkih nastupa, a dotad će Meri objaviti novi album koji je snimila s kćeri s kojom, kaže, ima poseban odnos.

'Ona je jedno divno stvorenje, fantastično se nadopunjujemo, tako da nam je baš lipo. Sad je i ona isto u tom glazbenom svijetu, jedna divna mlada autorica, završila je Akademiju. Sad smo snimile novi album'

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene