detaljno ga je opisala

Kći bivšeg Vatrenog zna točno kakvog muškarca želi, no nešto joj otežava pronalazak: "Voljela bih da je..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Anamarija Asanović - 1 In Magazin: Anamarija Asanović - 2 In Magazin: Anamarija Asanović - 3 In Magazin: Anamarija Asanović - 4 In Magazin: Anamarija Asanović - 5 In Magazin: Anamarija Asanović - 6 In Magazin: Anamarija Asanović - 7 Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 1 +16 Anamarija Asanović - 2 Galerija

U domu dizajnerice Anamarije Asanović Uskrs se obilježava u krugu obitelji. Uz obilje smijeha i pozitivne energije, dizajnerica kaže kako za blagdane voli unijeti malo kreativnosti u dom. Bez kojeg specijaliteta ne može zamisliti Uskrs, zašto je nedavno morala angažirati pravne službe te koje bi kvalitete trebao imati njezin budući odabranik, ispričala je za IN magazin.

Blagdani su dani koji posebno pozivaju na ljubav i zajedništvo, pa Anamarija Asanović Uskrs uvijek slavi u krugu obitelji. Ženski dio obitelji zajedno sudjeluje u pripremi blagdanskog stola i tradicionalnog ukrašavanja.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

"Pogotovo ja sa svojom malom jer ona jako voli bilo što raditi s rukama. Ja inače, kao i za Božić, dosta ukrašavam kuću i za Uskrs, to me nekako veseli i ispunjava i to je neko posebno razdoblje", priča Anamarija.

Iako je i ona dobra kuharica, za uskrsni je objed zadužena njezina majka, u čijim jelima svi guštaju.

"Ja sam zadužena za sirnice, mama više radi pašticade i ove velike stvari. Muški dio obitelji su moralna podrška, više podržavaju mene i mamu, ha-ha, u kuhinji, bolje da su na sigurnoj udaljenosti", otkrila je dizajnerica.

A nakon blagdana Anamarija se vraća svojim poslovnim obvezama, kojih je, sudeći prema onome što nam govori, sve više.

"Radim na novoj kolekciji, otvorila sam radionice i njima se baš jako veselim. Izrađivat ćemo raznorazne stvari i za djecu i za odrasle. Toliko me veseli rad s rukama i uopće vidjeti i što su drugi ljudi sposobni napraviti i koliko ta kreativnost seže", kaže.

Profil svestrane dizajnerice na Instagramu nedavno je hakiran, zbog čega je bila jako tužna. Naime, nedostupne su joj postale uspomene iz desetogodišnjeg razdoblja.

"Tu su i slike i moji prijatelji i moja poznanstva svih tih godina. Nadam se da će se to riješiti jer je to sad u rukama pravnih službi. I više od ovoga ne mogu govoriti", otkrila je.

Uz organizaciju poslovnog i obiteljskog života, Anamarija kaže kako ima malo vremena za pronalazak srodne duše, iako točno zna kakve bi kvalitete trebao imati njezin idealan muškarac.

"Ja bih voljela da je neka osoba koja je isto radišna. Da mu nije strano raditi i nije mu strano improvizirati. Di ima ljubavi, ima i volje, di ima volje, ima i želje. Tako da se sve to da iskombinirat. Ali bih možda najviše voljela nekog tko bi uz mene rastao i ja uz njega", priznala je.

Anamarija nam je za kraj otkrila kako još ove godine u svojem rodnom gradu planira održati i prvu samostalnu modnu reviju. Ne sumnjamo da će u tome i uspjeti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković +15 Iva Jerković Celebrity Iva Jerković objavila prvu zajedničku fotografiju s partnerom i ocem svoje kćeri, dugo je skrivala i da su u vezi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom uputio posebnu blagdansku čestitku svojim vršnjacima na koju je teško ostati imun: "Prekrasan dječak!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene