Još malo!

Najpopularniji kulinarski show u Hrvatskoj uskoro se vraća s novom dozom uzbuđenja: "Kriteriji svakako idu samo gore!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef - 1 Masterchef - 2 Masterchef - 3 +0 Masterchef - 4 Galerija

Najpopularnija i nazahtjevnija kuhinja na svijetu, ona MasterChefa, spremna je za nove kandidate. A ondje će ih, naravno, čekati dobro poznat žiri koji čine Stjepan Vukadin, Melkior Bašić te Damir Tomljanović. Što pripremaju za novu sezonu, kako su se promijenili te tko je od njih na glasu kao najstroži, u prilogu IN Magazina donosi Dijana Kardum.

Žiri MasterChefa ponovno je na okupu i spremni su za potragu za idućom kulinarskom zvijezdom.

"Melkioru je brada malo posjedila, to se razlikuje, ja sam malo više oćelavio, Stipe je smršavio, tako da evo to je razlika", izjavio je Damir Tomljanović.

"Nikad ne znamo kakva će sezona ispast, mislim kada pogledaš realno zadnju sezonu, svi su imali nekakva očekivanja mnogi su se izneadili. Ja bih samo htio da se dobro zabavimo, da se dobro družimo, da kuhamo", zaključio je Melkior Bašić.

Već dobro uigran tim i kroz novu sezonu vodit će kandidate, biti im najveći kritičari, ali i najveća potpora.

"Znači članovi žirija u odnosu na prve dvije sezone. Pa ja konkretno pa isti, realno gledamo pa isti. To je jedan jako zabavan projekat. Svi mi imamo svoje živote ali ovo je projekat koji stvarno veseli i jako nas raduje što snimamo opet", priznao je Damir.

"Mislim da iz godine u godinu nekako ovaj je lakše i lakše, barem nama što se tiče nas i našeg posla koji tu radimo. Kriteriji svakako idu samo gore", dodao je Stjepan Vukadin.

Kanidati će i ove godine svoje kulinarske vještine pretvoriti u gastrorapsodiju. Žiri će imati težak zadatak, ali objektivnost je uvijek na prvom mjestu.

"Moraš kad dođe to jelo ispred tebe isključit sve neke osjećaje. I zna se kada je nešto slano, zna se kada je nešto bljutavo, zna se kad je nešto dobre teksture, zna se kada nešto nije dobre teksture, tako da se ja osobno, a smatram i kolege vodimo se nekim tim, znaju se pravila u kuhinji, zna se kako se treba ponašat, kako treba bit ovaj umak, onaj umak, tekstura mesa, tekstura ribe je li prekuhano ili je sirovo - jednostavno kad probamo taj tanjur vidimo", otkrio je Stjepan.

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost u ovom zabavnom i napetom showu testirat će kreativnost i živce kandidata jer rad u kuhinji nije nimalo jednostavan. Katkad zato treba biti i malo stroži. Titula najstrožeg, reći će neki, pripala je pak Melkioru.

"Glas je možda specifičan pa me bolje čuju. Samo to, eto ništa više, ali red, rad i disciplina uvijek mora biti", poručio je Melkior.

Nova sezona MasterChefa donijet će i nova uzbuđenja.

"Mislim da smo apsolutno jako puno zapleta napravili za kandidate, mislim da će se izuzetno iznenaditi", najavio je Damir.

"Mogu samo reći, bit će, evo promijenili smo neke stvari nije isto kao i prošlih sezona. Definitivno će biti zanimljivih gostujućih chefova, ići ćemo malo vamo malo tamo", otkrio je i Stjepan.

Uzbudljivu kombinaciju izvanrednih kulinarskih talenata, zanimljivih recepata, suza, ali i smijeha, pratite uskoro u novoj sezoni MasterChefa na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 6 Rita Ora i Taika Waititi - 5 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi - 8 +27 Rita Ora i DJ Joel Corry - 6 Celebrity Prvo se ljubila s mužem na jahti, a onda otišla u zagrljaj mišićavom mladiću zbog kojeg je ostala u drugom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene