ovo niste znali!

Članovi Cambija otkrivaju tko je od njih Jolin privatni trener, a tko je osvojio medalje za Hrvatsku!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Cambi - 4 Klapa Cambi - 5 In Magazin: Klapa Cambi - 6 In Magazin: Klapa Cambi - 5 Cambi Cambi Klapa Cambi - 1 Klapa CAMBI - 7 Klapa CAMBI - 5 Klapa CAMBI - 4 +13 Klapa CAMBI - 1 Galerija

Nakon nastupa 2021. na Dori s pjesmom ''Zaljubljen'', njihova priča i stil apsolutno su osvojili publiku. Cambi bend posljednjih je godina izbacivao hit za hitom, a svoju su dalmatinsku štoriju pretvorili u album privijenac. Tko je od ova četiri člana privatni Jolin trener, tko je osvajao medalje za Hrvatsku, a koji od njih najbolje kuha, saznajte u prilogu In magazina!

''Ja sam Jure, a po struci sam statičar''. 

''Ja sam Joško i pjevač sam u operi HNK Split''. 

''Sandro, magistar kineziologije''. 

''Luka, strojarski tehničar i bivši prvak Hrvatske u plivanju''. 

Pogledaj i ovo Giuliano Večer za pamćenje Cambi je imala mnoštvo gostiju iznenađenja, no Giuliano im se svaki puta posebno raduje: "Volim ih i njihov sam peti član"

A njih četvorica čine pop sastav Cambi! Nastali iz istoimene klape, ovi su dečki udahnuli novi moderni đir kultnoj klapi te osvojili srca publike svih generacija.

S hitom Zaljubljen nastupali su na Dori prije 2 godine.

''Mislim da je to nekakva točka koja je napravila neki prijelom i evo 2 godine je prošlo. Ta pjesma nas je nekako oblježila, naš najveći hit. I mislim da to što smo nakon toga radili nekako nazovezano na tu pjesmu, stvorila se jedna priča, jedan zvuk, jedan stil'', kažu Joško i Jure. 

A svoju su priču s novonastalom baladom o slomljenom srcu "Moja duša" pretvorili u prvi nosač zvuka.

''Završeni CD, završena ljubav. To je tako simbolično'', kaže Jure.

''To bi bila jedna kruna našeg rada i završili smo album i to ćete večeras i vidjet'', kaže Luka. 

Osim članova obitelji i prijatelja, na promociju albuma došla ih je podržati i Domenica, koja je dijelila fakultetske klupe s Joškom.

''Nekako nas veže to prijateljstvo i kad sam čula ono da sam večeras tu u Zagrebu, da oni imaju promociju, naravno da sam odmah došla, pa čak i sama'', kaže Domenica. 

Ove mlade i perspektivne pjevače, osim ljubavi prema glazbi, veže i prijateljstvo iz djetinjstva.

''Stvarno godinama već, tako da dugo je prijateljstvo među nama. I mi smo se tražili po visini, znači nisam mogao biti najviši pa sam našao njega, onda je došao Sandro pa Luka. 2 žirafe i 2 hobita'', šale se Jure i Joško. 

Šarmantni i za zafrkanciju uvijek spremni dečki, često su nazivani miljenicima žena. No njih to previše ne dira jer su, na žalost ljepšeg spola, svi u sretnom braku!

''Moja je ponosna na mene i sretna je šta smo skupa. Pa ako je sve okej u vezi, nema razloga za zabrinutost'', pričaju Sandro i Luka. 

Uz to što su vjenčani kumovi, Luku i Sandru povezuje i ljubav prema sportu. Luka je kao mladić osvajao medalje za hrvatsku reprezentaciju u leđnom plivanju, a Sandro se bavi kondicijskim treningom.

''Dosta ljudi pita kako uspiješ sve pohvatati, i posao u struci i pjevanje, a ja kažem da mi se namjestilo kao da sam dobio na lutriji, znači dvije velike ljubavi, sport i glazba. Jednostavno kad nešto voliš, kako kažu, nije teško'', kaže Sandro. 

A privatni je trener i Joli!

''Posramili bi se momci od 20 godina u kakvoj je čovjek formi. Evo kako izgleda njegov dan u teretani, dođe na traku za trčanje, jedno sat do sat i po vremena lagano đogiranje i onda vježbe onako za cijelo tijelo i to potraje ono jedno 2 i po sata i čovjek se ni ne oznoji'', kaže Sandro. 

Cambijevcima također želimo dugu i uspješnu karijeru, kao što je Jolina, za kojeg Sandro kaže, kako svaku njihovu novu pjesmu, između setova, s oduševljenjem posluša i odobri!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene