Uz pomoć photoshopa

Andrea iskreno: 'Volim da mi nešto malo poprave'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nijedna od naših poznatih dama još nije osvanula u izdanju pop pjevačice Beyonce u Cavallievoj kampanji, no na dorađivanje određenih dijelova tijela ne bi imale prigovora.

Photoshop manija posljednjih godina uzima sve više maha. Obradom fotografija, lica poznatih osoba katkad su izmijenjena gotovo do neprepoznatljivosti. Photoshop je postao svima dostupan u salonu ljepote, u kojem se pomoću nekoliko klikova mišem skidaju kilogrami, prikriva celulit, ravnati bore, povećavaju usne i još štošta

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

VIDEO Fatalni muškarac: Ovako izgleda kada je Andrea smrtno zaljubljena!

Nijedna od naših poznatih dama još nije osvanula u izdanju pop pjevačice Beyonce u Cavallievoj kampanji, no na dorađivanje određenih dijelova tijela ne bi imale prigovora.

'Ja volim biti uljepšana, ali sad baš ako imam rozu šminku na ustima, a oni mi stave crvenu ne znam onda čemu na setu stoje šminkeri i frizeri, ako mogu napravit sve u kompjuteru tako da bi i meni olakšali posao da mi samo kažu dođi takva kakva jesi. Ali volim bit uljepšana, volim da mi nešto malo poprave', kaže Andrea Šušnjara.

Stanjen struk ili noge, savršene crte lica, ono su što traži publika, tvrdi struka. Bivša miss Hrvatske Rajna Raguž, koja danas radi iza kamera, priznaje kako pretvaranje modela u lutke nikom ne ide na ruku.

'Pa ja kažem da se photoshop može iskoristit pozitivno i negativno. Pozitivno, ako netko ima prištić naravno da ćemo sredit, zašto ne ako već postoji photoshop. Ali pretjerivanje ja osobno ne volim i ne radim, ja se trudim da ta fotografija bude koliko toliko, da osoba zadrži svoju osobnost i izgled, ali photoshop pomogne da izvuče neke stvari', kaže.

Priču u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene