Ukinuti su im glasovi

Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Europska radiodifuzijska unija ukinula je glasove žirija šest zemalja koje su sudjelovale na Eurosongu zbog utvrđenih nepravilnosti.

Na Eurosongu 2022. utvrđene su određene nepravilnosti u glasovanju žirija šest zemalja.

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra neobičan potez Pobjednici Eurosonga prodali trofej za vrtoglav iznos, poznato je i što će napraviti s novcem

O svemu se u službenom priopćenju oglasila Europska radiodifuzijska unija (EBU), piše wiwibloggs.com.

"Europska radiodifuzijska unija (EBU) analizom glasova žirija nakon druge generalne probe i drugog polufinala na Eurosongu 2022 otkrila je određene nepravilnosti u glasovanju šest zemalja", naveli su u službenom priopćenju, a zatim su otkrili i koje su daljnje korake poduzeli.

"Kako bi sve bilo u skladu s uputama za glasovanje, EBU je u suradnji s nezavisnim partnerom za glasove izračunao zamjenski rezultat glasovanja za svaku od spornih zemalja", napisali su i objasnili da su bodovi izračunati na temelju rezultata zemalja sa sličnom povijesti glasovanja.

Među zemljama koje su bile izuzete iz glasovanja je i naša susjedna Crna Gora, koju je ove godine na Eurosongu predstavljala Vladana s pjesmom "Breathe".

Preostalih pet zemalja kod kojih su utvrđene nepravilnosti u glasovanju su Azerbajdžan, Gruzija, Poljska, Rumunjska i San Marino.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +4 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Britney Spears objavom rasplakala milijune obožavatelja: "Izgubili smo naše čudo od djeteta…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene