uvijek uz nju!

Severina pozirala poput svjetskih diva, a svi su primijetili i poseban detalj koji je posvetila sinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila svoju fotografiju u glamuroznom ljetnom izdanju i s torbom koja na sebi ima prvo slovo imena njezina sina.

Pjevačica Severina Kojić (49) ne odriče se glamura ni preko ljeta, što je potvrdila i svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Podijelila je fotografiju na kojoj pozira poput svjetskih diva u elegantnom bijelom kompletu koji otkriva trbuh i s golemim šeširom na glavi, a jednim je detaljem sve raznježila.

Severina je na njega ukazala i u opisu svoje objave, a radi se o prvim slovima njezina i sinovog imena između kojih stoji srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Detalj koji je posvetila sinu nije promakao njezinim pratiteljima koji nisu propustili prokomentirati i njezin izgled na fotki.

"Prelijepa moja", "Veoma si elegantna", "Prekrasna dama u bijelom", "Pozdrav ljepotice", redali su se komplimenti ispod fotke za koju je i u sat vremena od objave skupila preko 10 tisuća lajkova.

Severina se proteklog vikenda na svojem Instagramu javila s Ibize, odakle je također počastila obožavatelje glamuroznim, ali i izazovnim izdanjima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene