Divna obitelj

Perišićeva supruga Josipa oduševila objavom obiteljske fotografije, pratitelji su u komentarima posebno istaknuli jednu stvar

Ivan Perišić Ivan Perišić Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan i Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Perišić je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj ona i suprug Ivan drže malenog Luku, a pratitelji su im u komentarima poručili da su predivna obitelj.

Naš nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba "Inter" Ivan Perišić i njegova supruga Josipa prije nešto više od mjesec dana dobili su treće dijete, sina Luku čije su ime tek nedavno otkrili javnosti.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Nogometaševa supruga je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju gdje njih dvoje stoje jedan nasuprot drugog i u sredini drže malenog Luku.

U opisu je Josipa napisala: "Iznad svega...život".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Pratitelji ganuti objavom komentirali su:

 "Divni, predivni", "Najprije vam želim blagoslov a sa njime dolazi sve šta čovjeku treba ,neka vam mali princ donese još više ljubavi i sreće u vaš život", "Prekrasno, iz slike se vidi ljubav,povjerenje,sreća...Obitelj".

Bračni par Perišić zajedno već ima 9-godišnjeg sina Leonarda i 7-godišnju kći Manuelu, skupa su od srednjoškolskih dana i čini se da njihova je ljubav čvršća nego ikada.

Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. su u tajnosti imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon Jessica Ledon - 3 Jessica Ledon - 4 +9 Jessica Ledon - 1 Celebrity Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +21 Lidija Bačić Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene