Atributi na izvol'te!

Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

Lidija Bačić Lidija Bačić Duško Jaramaz/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +22 Lidija Bačić - 2 Galerija

Lidija Bačić je za promociju svog novog albuma "Flashback" odabrala je ultrakratku haljinicu te pokazala svoj raskošni dekolte.

Pjevačica Lidija Bačić u sklopu CMC Festivala u Vodicama održala je promociju svog novog albuma pod nazivom "Flashback".

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 kraljica provokacije Golišava Lidija Bačić spakirala je bujno poprsje u crni grudnjak pa pozirala ispred ogledala: "Predivna kraljica"

Za ovu prigodu odabrala je usku ultrakratku ljubičastu haljinicu koja je istaknula njezine bujne grudi, ali i vitke noge te zanosnu figuru. Stajling je ukrasila valovitom frizurom, jednostavnom ogrlicom i salonkama u lila nijansi.

Lidija je javnosti poznata po pokazivanju svojih atributa, no ona na društvenim mrežama ponosno ističe da ima i stas i glas. 

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Bačić se tako nedavno našla na meti kritika zbog haljine u kojoj je zapjevala u Sarajevu, točnije ispred katedrale Srca Isusova te je i sama prokomentirala što misli o svom stajlingu za navedeni događaj.

 "Puno je izvođača i prije mene pjevalo u centru Sarajeva i na istom mjestu. Haljinica je bila potpuno normalna i bezazlena, ali ja ne mogu smanjiti svoje obline, zato je i privuklo pažnju. Da je netko drugi u pitanju, ne bi ni bilo primijećeno. To je javna površina, organizator se pobrinuo za dozvole, publika je uživala i ja sam zadovoljna. Ako je moje tijelo i seksepil najveći problem - blago nama. Rado ću se opet odazvati sličnom pozivu za nastup iz meni dragog Sarajeva", izjavila je Lidija za Dnevnik Nove TV i dodala za In magazin. 

''Ja uopće ne znam gdje je nastao problem, iskreno! To se radi o samom centru grada, tamo je hrpa tih restorana i kafića, tu se sve događa i prije mene su nastupali i poslije će mene nastupati razni izvođači, ali kako sam rekla, ne mogu sakriti obline, ali zapravo je to bila jedna jako lijepa i svečana seksi haljina, ali šta ja mogu kad stoji tako kako stoji'', zaključila je Lidija. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +11 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović otkrila kako je njena majka reagirala na lijepu vijest: ''Je l' stvarno?''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene