"prijateljice"

Nikolina predstavlja emotivni singl koji je za nju vrlo osoban, poslušajte pjesmu koja govori o velikoj povezanosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova pjesma sjajne domaće pjevačice govori o velikoj povezanosti, usponima i padovima u prijateljstvu.

Nakon odličnih singlova "Srce" i "Ljubav" N I K O L I N A publici predstavlja svoju novu pjesmu "Prijateljice" koja je za nju vrlo osobna i dosad najemotivnija. Govori o velikoj povezanosti, usponima i padovima u prijateljstvu. Prijateljstvo je, kako kaže Nikolina, jedan od najbitnijih odnosa koje imamo i smatra da u ovoj pjesmi opisuje neke situacije s kojima se većina može poistovjetiti.

Pogledaj i ovo Mate Bulić - 1 "Puno je vremena prošlo" Mate Bulić priredio pravo veselje svojim fanovima: ''Poželio sam im zahvaliti što su molili za mene kad mi je bilo teško''

„Mnogo puta sam doživjela da ljudi oko mene govore o svojim problemima u prijateljstvima, a doživjela sam ih i sama. Čini mi se da nema puno pjesama koje to problematiziraju, a s obzirom na vrijednost koju pridajem tom odnosu, imala sam potrebu to i uglazbiti.”

Glazbu i aranžman, kao i spot za singl ”Prijateljice” radio je Luka Vidović, dok je tekst napisala Nikolina. Luka je iznimno talentiran mladi umjetnik čije se ime veže uz zagrebački synthwave duo Pocket Palma.

„Suradnja s Nikolinom je počela jako prirodno i užasno mi je drago da mi se obratila za produkciju. Uz Nikolinin tekst i ideje bilo je jako lako raditi na pjesmi i brzo smo pretvorili zajedničku viziju u finalnu verziju pjesme. Jako sam ponosan da sam na kraju režirao i snimao video za pjesmu koji joj je dodao još jednu dimenziju. Vjerujem da je ovo samo početak naše suradnje.“ – govori nam Luka.

„Luka je sam napravio cijeli spot od snimanja, režiranja, lighta, scenografije do montaže. Bilo je izuzetno ugodnu s njim surađivati, sve je išlo vrlo brzo, bez puno filozofije i dilema. Rekla bi da se dogodio instinktivni kreativni sklad.“ – za kraj dodaje Nikolina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Zanimljivosti Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene