nastupio i 2014.

Bombay Bicycle Club nakon povratka na glazbenu scenu vraća se i na INmusic festival!

Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 1 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 1 Neja Markičević/Cropix 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 1 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 2 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 3 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 4 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 5 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 6 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 7 +0 Bombay Bicycle Club na INmusicu 2014. - 8 Galerija

Američki sastav Bombay Bicycle Club nastupit će na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Bomby Bicycle Club, američki indie rock sastav, novo su pojačanje na ovogodišnjem INmusic festivalu, objavio je organizator u ponedjeljak.

Bombay Bicycle Club su osnovali Jack Steadman, Jamie MacColl, Suren de Saram i Ed Nash u sjevernom Londonu. Debitantski album, "I Had the Blues But I Shook Them Loose" objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Island 2009. godine i pozitivno je ocjenjen od mnogih glazbenih kritičara uključujući NME-a, Uncuta i druge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INmusic festival (@inmusic_festival)

Tijekom godina karijere eksperimentiraju brojnim žanrovima, uključujući folk, elektroniku i indie rock. Četvrti studijski album, "So Long, See You Tomorrow", objavljen 2014. godine, dosegnuo je vrh ljestvice albuma u Velikoj Britaniji i poveo ih na svjetsku turneju kroz Europu, Aziju, Australiju i SAD.

Pogledaji ovo Royksopp Clubzone Norveški electro-pop duo Röyksopp nastupaju na INmusic festivalu u Zagrebu

Nakon 10 godina karijere članovi benda su odlučili napraviti stanku i posvetiti se vlastitim projektima. Povratak stvaranju nove zajedničke glazbe su najavili 2019. godine i krenuli u produciranje najnovijeg studijskog albuma, "My Big Day" koji je objavljen 2023. godine.

Pogledaji ovo Gossip Clubzone Popularni američki bend Gossip prvi put stiže u Hrvatsku, evo gdje će i kada nastupiti!

Bombay Bicycle Club su u Hrvatskoj premijerno nastupili na INmusic festivalu 2014. godine, te će im ovo biti drugi nastup i u Hrvatskoj i na festivalu.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Clubzone Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

Pogledaji ovo The National Clubzone The National prvi headlineri idućeg INmusic festivala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene