novo pojačanje

Norveški electro-pop duo Röyksopp nastupaju na INmusic festivalu u Zagrebu

Royksopp Royksopp Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Royksopp +0 Royksopp Galerija

Najveći festival na otvorenom u Hrvatskoj, INmusic Festival, održat će se od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarunu.

Röyksopp, norveški electro-pop duo, novo su pojačanje na ovogodišnjem INmusic festivalu, objavio je organizator u četvrtak.

Röyksopp je elektronički glazbeni duo iz Norveške poznat po toplim melodijama koje stvaraju žanrovskom kombinacijom housea s afro-američkim glazbenim elementima.

Pogledaji ovo Gossip Clubzone Popularni američki bend Gossip prvi put stiže u Hrvatsku, evo gdje će i kada nastupiti!

Prijatelji Torbjørn Brundtland i Svein Berge 1998. godine osnivaju Röyksopp, a ubrzo zatim objavljuju i album, "Melody A.M" koji je osvojio glazbenu kritiku i lansirao ih u sam vrh glazbene scene.

Svaki novi album upotpunjen je glazbenim kombinacijama i vizualnim elementima, uz naglašene i često vrlo ekscentrične scenske nastupe koji su ih dodatno izdvojili u glazbenom svijetu i proslavili do svjetskih razmjera.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Clubzone Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

"The Inevitable End" iz 2014. godine predstavio je svojevrstan epitaf i oproštaj od formata albuma, barem u tradicionalnom smislu.

Nakon osam godina, 2022. godine objavljuju kolosalni projekt sačinjen od 30 glazbenih brojeva objedinjenih u tri albumska djela "Profound Mysteries" koji Röyksopp opisuju kao "neprekidno, konceptualno iskustvo" i "proširenje kreativnog svemira".

Pogledaji ovo The National Clubzone The National prvi headlineri idućeg INmusic festivala

Najveći festival na otvorenom u Hrvatskoj, INmusic Festival, održat će se od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarunu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni - 1 In Magazin: Severina Vučković - 1 Severina +25 Severina Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene