indie rock trio

Popularni američki bend Gossip prvi put stiže u Hrvatsku, evo gdje će i kada nastupiti!

Gossip Gossip Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gossip Gossip +0 Gossip Galerija

Američki trio Gossip premijerno nastupa na ovogodišnjem INmusic Festivalu u Zagrebu.

Američki indie rock trio Gossip predvođen karizmatičnom vokalisticom Beth Ditto nastupit će na novom izdanju INmusic Festivala, što mu je ujedno i premijerni nastup u Hrvatskoj, objavili su u ponedjeljak organizatori.

Uz pjevačicu Beth Ditto u bendu su i gitarist Brace Paine i bubnjarka Hannah Billie. Rock-trio Gossip poznat je po svom buntovnom stavu i zaraznim plesnim ritmovima koji ih je probio u glazbenu elitu 2006. studijskim albumom "Standing in the Way of Control".

Glazba koju bend svira može se opisati kao kombinacija post punka, indie rockadance rocka.

Najuspješniji im je album "Music for Men" iz 2009. godine koji im je donio prestižne nagrade i nominacije te velik broj slušatelja. Album je prodan u više od milijun primjeraka te se među nominacijama ističe nominacija za izvanrednost na 21. izdanju medijskih nagrada GLAAD.

Bend se 2016. razišao, no u studenom 2023. objavio je novi single "Crazy Again" te najavio povratnički album "Real Power", koji priprema za ovu godinu. Za produkciju na albumu zaslužan je legendarni producent Rick Rubin, s kojim je bend surađivao na "Music for Men".

Najveći festival na otvorenom u Hrvatskoj, INmusic Festival, održat će se od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarunu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene