"Jedan i jedini"

Naša glumica našla se u zagrljaju holivudske zvijezde, zna se i gdje su se i kako družili: "Bila sam zaljubljena u njega..."

Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović Trifunović/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Trifunović i Edward Norton Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović Tihana Lazović i Branislav Trifunović Tihana Lazović i Branislav Trifunović +20 Tihana Lazović Galerija

Tihana Lazović Trifunović objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s Edwardom Nortonom.

Naša glumica Tihana Lazović Trifunović je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa slavnim holivudskim kolegom Edwardom Nortonom, koji ovih dana boravi u Lijepoj Našoj.

32-godišnja Tihana i 53-godišnji Edward sreli su se na Ponta Lopud filmskom festivalu gdje su se družili, a zasigurno su imali i puno zajedničkih tema.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tihana Lazovic Trifunovic (@tihanalazovich)

 "Ja sam u njega u šestom razredu bila zaljubljena više nego u Heatha Ledgera", "The Norton", "Auuuuu", "Kakva čast", "Jedan i jedini", "Omiljeni", neki su od komentara koje je dobila.

Edward je inače u Hrvatsku stigao kao sudionik i predavač ovogodišnjeg i trećeg po redu Ponta Lopud Festivala. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +25 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Nekad i sad Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene