Jeste li čuli za njih?

Domaćin Eurosonga odabrao je svoje predstavnike, već su otprije poznati javnosti, no nešto je svima zapelo za oko!

Marcus & Martinus - 7 Marcus & Martinus - 7 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marcus & Martinus - 6 Marcus & Martinus - 2 Marcus & Martinus - 1 Marcus & Martinus - 13 Marcus & Martinus - 9 Marcus & Martinus - 7 Marcus & Martinus - 3 Marcus & Martinus - 2 Marcus & Martinus - 5 Marcus & Martinus - 3 +10 Marcus & Martinus - 11 Galerija

Nakon skoro svih zemalja koje se natječu na ovogodišnjoj Euroviziji, i Švedska je odabrala svoje predstavnike, predstavljat će ih poznati duo.

Eurovizija će se ove godine održati u Švedskoj nakon što je prošle godine pobjedu odnijela dobro poznata Loreen.

Njezinu poziciju ove će godine pokušati opravdati dva brata. Naime, Švedska je sinoć odabrala i svoje predstavnike za Eurosong, a pobijedila je pjesma ''Unforgettable'' Marcusa & Martinusa, dua koji se proslavio još prije nekoliko godina.

22-godišnji blizanci bili su favoriti od početka, a zanimljivo je kako uopće nisu Šveđani, već Norvežani.

Norveški mediji nedavno su pisali i kako će imati ''više od jednog Norvežana'' na Eurosongu ove godine, što se naravno odnosi na njihove predstavnike, bend Gaate, te braću koja će predstavljati Švedsku.

Sviđa li vam se pjesma Marcusa i Martinusa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Dvojac se trenutno nalazi na 7. mjestu na kladionicama s 4% šanse za pobjedu, dok je hrvatski predstavnik Baby Lasagna i dalje na visokom prvom mjestu s 15% šanse za pobjedu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 6 Celebrity Baby Lasagna uveo promjene za nastup na Eurosongu, s ekipom neće biti i jedna ključna osoba

Marcus i Martinus Gunnarsen rođeni su i odrasli u Norveškoj te su postali poznati kada su osvojili norveški Melodi Grand Prix Junior 2012. godine, kao 10-godišnjaci. Tada su se predstavili s pjesmom ''To draper vann'' (Dvije kapi vode). Od tada je njihova karijera doživjela ogroman uspjeh. Počeli su objavljivati svoje singlove te rasprodali turneje po Europi. Nastupali su i s Jasonom Derulom na turneji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Zanimljivosti Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako se priprema za najveći nastup u svom životu

Jedna od njihovih najpoznatijih pjesama je ''Elektrisk'' koju su objavili 2015. godine, a prije dvije godine pobijedili su i u švedskoj inačici emisije ''Masked Singer''.

Za Eurosong su se pokušali plasirati i prošle godine pjesmom ''Air'', ali ih je pobijedila Loreen.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Palača objavila prvu službenu fotografiju princeze Kate nakon operacije, no njezin povratak u javnost ne očekuje se tako skoro!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 8 Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene