kakav kralj!

Legendarni srpski glumac pozirao s radnicima beogradske Gradske čistoće: "Svaka čast, Žika, uvijek si bio gospodin čovjek!"

Srđan Žika Todorović - 2 Srđan Žika Todorović - 2 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Srđan Žika Todorović - 1 Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram) Srđan Todorović (FOTO: Screenshot/YouTube) Srđan Todorović (FOTO: Instagram) Srđan Todorović (FOTO: Instagram) +0 Srđan Žika Todorović - 2 Galerija

Srđan Žika Todorović oduševio je svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijom koju je objavio.

Poznati sprski glumac Srđan Žika Todorović podijelio je fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju s dva radnika Gradske čistoće u Beogradu.

"Čistilište", napisao je glumac u opisu ispod objave na kojoj je skupio preko 25.000 lajkova.

Pozirao je u običnoj kratkoj majici i sivim hlačama s džepovima te je na to kombinirao starke, a kao modni dodatak nosio je sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan Žika Todorović (@srdjan.zika.todorovic)

Pratitelji ga nisu prestajali obasipati riječima hvale zbog ove objave. 

"Žile, legendo", "Svaka čast, Žika, uvijek si bio gospodin čovjek", "Kakav si ti kralj" i "Časni i pošteni ljudi", "Od gospodina čovjeka naravno da je i sin gospodin. Respekt za umjetnički dar, ali iznad svega kućni odgoj je osnova za cijeli život. Ili si čovjek ili ne, a diploma je ulaznica za posao od kojeg osiguravamo egzistenciju. Radnici Gradske čistoće isti su kao i ja, radnik u socijalnoj zaštiti, a smetlari su svi oni koji bacaju smeće i prljaju naš najljepši grad Beograd", samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Žika je poznat po ulogama u filmovima'' Crna mačka, beli mačor'', Srpski film i Podzemlje. Svirao je u brojnim bendovima, poput Ekatarine Velike, Discipline Kičme, Radničke Kontrole i Bezobrazno Zeleno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 5 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 2 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 3 +27 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 4 Zanimljivosti Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene