Izraz lica sve govori

Uskoro bivši suprug Britney Spears uhvaćen prvi put u izlasku nakon vijesti o razvodu, evo u čijem je društvu potražio utjehu!

Sam Asghari - 5 Sam Asghari - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari- 1 Sam Asghari - 2 Sam Asghari - 3 Sam Asghari- 4 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 6 Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 +21 Britney Spears Galerija

Sam Asghari nakon vijesti da se razvodi od Britney, izašao je na ulicu prošetati svog psa, a svi su zamijetili da jedan detalj nedostaje.

Uskoro bivši suprug popularne pjevačice Britney Spearse, Sam Asghari u smeđim hlačama i crnoj potkošulji istaknuo je svoje mišiće na rukama, a društvo mu je pravio njegov pas.

Na glavi je imao sunčane naočale i šiltericu, a izrazi lica bili su u potpunosti ozbiljni.

Dok je vukao psa za uzicu, svi su primijetili kako na njegovoj ruci nedostaje vjenčani prsten.

Fotografije su snimili tamošnji paparazzi, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Inače, Britney je također snimljena kako na ruci ne nosi više vjenčani prsten.

Podsjetimo, Sam Asghari podnio je zahtjev za razvod od Britney prošli tjedan, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodna Britneyna nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Angelesu bez vjenčanog prstena, a Samove fotografije na njegovu profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Strani mediji počeli su kopati po njihovu privatnom životu, a TMZ piše da je pjevačica Sama čak i fizički zlostavljala.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sam im se navodno često žalio da ga je Britney fizički ozljeđivala tijekom njihovih 7 zajedničkih godina i često je tu bilo i tučnjava zbog koji je moralo intervenirati osiguranje.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 +30 Ana Sasso - 5 Celebrity Bivša hrvatska misica nizom novih fotografija koje je objavila mnoge je podsjetila na mokre prizore zbog kojih je nekoć postala seks-simbol!

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 4 +26 Snježana Schillinger - 9 Celebrity Snježana Schillinger pohvalila se kako uživa sa svojim Franzom, a zbog fotki u badiću zaradila je i komplimente!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene