baš dirljivo

Glumac zbunio dvostrukim, neuobičajenim detaljem na sebi, a iza svega se zapravo krije tužan razlog

Richard E. Grant Richard E. Grant Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Richard E. Grant - 1 Richard E. Grant - 2 +0 Richard E. Grant Galerija

Richard E. Grant nosi dva sata, na svakoj ruci po jedan, a to su svi zapazili i na dodjeli nagrade BAFTA.

Britanski glumac Richard E. Grant privukao je veliku pažnju svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu BAFTA-e, a svima su zapeli za oko detalji na njegovim rukama. 

Mnogi su primijetili da 65-godišnji Richard nosi dva sata, na svakoj ruci po jedan, a za to zapravo postoji dirljivi razlog. Naime, glumac je državljanin Ujedinjenog Kraljevstva, ali i Eswatinija (nekadašnjeg Svazija) i nosi sat postavljen prema vremenskim zonama tih dviju zemalja. 

Posebno je dirljivo to što mu je jedan od satova poklonio pokojni otac Henrik Esterhuysen, koji je preminuo od posljedica raka pluća u dobi od 52 godine.

"Žao mi je što nikada nije doživio da vidi moj uspjeh izvan sveučilišta", izjavio je Richard jednom prilikom.

Henrik je inače bio voditelj obrazovanja vladine uprave u britanskom protektoratu Swaziland, a Richard je s njim bio veoma blizak. 

Glumac se i prije dvije godine suočio s velikim gubitkom nakon što je preminula njegova supruga Joan Washington u 72. godini života, a s kojom je u braku proveo 35 godina.

"Samo ti! Joan - ljubav mog života, koja je podarila život našoj kćeri Oliviji. Naša su srca slomljena nakon što se tvoj život sinoć ugasio. 35 godina braka, a 38 godina zajedno. To što si me istinski doživljavala i poznavala nemjerljiv je dar. Nemoj nas zaboraviti, draga moja Monkee", napisao je tada Richard uz video koji je objavio na društvenim mrežama, ali uzrok smrti nije otkrio.

U gotovo 40 godina zajedničkog života par je doživio mnogo lijepih trenutaka, ali i tragediju koju su zajedno uspjeli savladati nakon što im je prvo dijete preminulo samo pola sata nakon poroda. Joan je pretrpjela nekoliko spontanih pobačaja, no bili su odlučni da nastave pokušavati, naročito ona jer je znala koliko je Richard dobar otac njezinu sinu Tomu, kojeg je imala iz prethodne veze.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 14 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 5 +26 Đina Džinović - 4 Celebrity Kći Harisa Džinovića prvo se hvalila zanosnom linijom, a onda jednom fotografijom pokrenula šuškanja!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 u Domu sportova - 6 +27 Let 3 u Domu sportova Zanimljivosti Let 3 posvađao obožavatelje Eurosonga zbog jedne stvari, evo u što su neki uvjereni: "To su Hrvati koji vole svoju zemlju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene