Evo što ga je toliko iznenadilo!

Urnebesna reakcija Ryana Goslinga u prijenosu uživo postala je viralni hit: ''Postao je novi meme!''

Ryan Gosling - 7 Ryan Gosling - 7 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling - 1 Ryan Gosling - 3 Ryan Gosling - 2 Ryan Gosling - 9 Ryan Gosling - 10 Ryan Gosling - 8 Ryan Gosling - 6 Ryan Gosling - 5 Ryan Gosling - 4 Ryan Gosling +23 Ryan Gosling i Margot Robbie - 4 Galerija

Održan je popularni Critics Choice Awards u Barker Hangeru u Santa Monici u Kaliforniji, a među nagrađenima ponovno se našao i film ''Barbie'' gdje je zvijezda društvenih mreža postao Ken, odnosno Ryan Gosling.

Krenula je sezona brojnih dodjela nagrada, što filmskih, što glazbenih, a u Americi je na svim prestižnim večerima među najpoznatijim filmovima ''Barbie''.

Dok je svugdje Margot Robbie, koja je utjelovila Barbie, prava zvijezda, na jučerašnjoj dodjeli Critics Choice Awardsa u Santa Monici hit je postao njen kolega Ryan Gosling koji je glumio Kena.

Osim što je dobio nagradu za najbolju komediju, nagrađena je i pjesma ''I'm Just Ken'' iz filma koju je pjevao Ryan.

Nakon što je pročitano da je pjesma osvojila nagradu, Ryan Gosling nije mogao vjerovati. Njegova urnebesna zbunjena reakcija ubrzo je postala viralna, a čini se da će uskoro postati i meme.

Na pozornicu su izašli tekstopisci Mark Ronson i Andrew Wyatt te primili nagradu, a Gosling je sve pratio sa svog mjesta u publici u nevjerici gledajući ceremoniju.

"Stvorio je novi meme", "Bio je zbunjen kao i mi", "Još se smijem ovom izrazu lica", "On je pravi Ken", "Probudite se, stigla je nova reakcija Ryana Goslinga", bili su samo neki od komentara na glumčevu reakciju na društvenim mrežama.

Podsjetimo, pjesma o tužnom životu Kena koji nikako ne može doprijeti na mjesto koje zaslužuje u Barbie svijetu donosi i razna prenesena značenja, a Ryan je prihvatio glumiti ovu važnu sporednu ulogu u filmu koji je u potpunosti osnažio žene diljem svijeta i na pomalo humorističan način predstavio probleme u muško-ženskim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković +25 Dominik i Helena Livaković - 2 Celebrity Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 9 +25 Severina i Davor Grgin - 7 Celebrity Severina otputovala u daleke krajeve pa objavila spektakularne fotke u bikiniju: "Zima, zima, e pa šta je!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene