iskoristila je priliku

Potraga za Pepeljugom iz stvarnog života dobila je sretan kraj, no priča ipak nema završetak iz bajki: "Samo sam se nadala..."

Princ Christian od Danske Princ Christian od Danske Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Christian od Danske - 1 Princ Christian od Danske - 2 Princ Christian od Danske - 8 Princ Christian od Danske Princ Christian od Danske Princ Christian od Danske - 6 Princ Christian od Danske - 7 Princ Christian od Danske - 3 Princ Christian od Danske - 9 Princ Christian od Danske - 1 +5 Princ Christian od Danske - 2 Galerija

Pronađena je djevojka koja je ostavila cipelu na proslavi 18. rođendana princa Christiana od Danske.

Da bajke mogu biti istinite, ranije ovog mjeseca potvrdila je priča s proslave 18. rođendana princa Christiana od Danske.

Naime, nakon rođendanskoga bala osoblje dvorca pronašlo je zlatnu cipelicu, a u pokušaju da je vrate vlasnici objavili su fotografiju na Instagramu.

"Je li Pepeljuga sinoć zaboravila svoju cipelicu? Kada su gosti jučer otišli kući nakon gala večeri Njezina Visočanstva, ova usamljena stiletto cipela ostavljena je u dvorcu Christiansborg. Vlasnik je dobrodošao kontaktirati nas kako bi je dobio natrag", pisalo je uz fotografiju koja se brzo proširila društvenim mrežama jer su svi htjeli pronaći stvarnu Pepeljugu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus)

Potraga je sada dobila i sretan kraj, ali ne baš isti kao u bajci.

Pepeljuga, odnosno vlasnica cipele, je studentica Anne-Sofie Tørnsø Olesen, koja je priznala da je namjerno izvela taj potez jer nije htjela propustiti priliku koja joj se pružila.

"Mislila sam, znate što, ovo će se dogoditi samo jednom u mom životu, pa bih to baš mogla učiniti", priznala je Olsen za TV 2, prenosi Fox News.

Zatim je objasnila da je nekoliko puta pokušala diskretno ostaviti cipelu, no svaki put bi joj je netko odmah vratio. Nakon posljednjeg pokušaja uspjela je izjuriti iz palače, a da nitko primijeti da ide kući sa samo jednom cipelom.

"Bila je to fantastična večer. Iskustvo koje bih poželjela svakome", zadovoljno je kazala.

Istaknula je i kako joj nije bila namjera osvojiti prinčevo srce.

"Nisam to napravila kako bih se udala za njega, samo sam se nadala da će nekome biti smješno", objasnila je.

Inače, princ Christian, koji je najstariji sin prijestolonasljednika Frederika i princeze Mary, proslavio je svoj 18. rođendan u dvorcu Christiansborg, a slavlju su prisustvovale brojne europske kraljevske obitelji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 3 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 13 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 1 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 2 +24 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća zbog koje Ella Dvornik i Charles idu na sud, bili su presretni kad su je kupili, no brzo se sve promijenilo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 5 +25 Ben Affleck - 1 Celebrity Ben Affleck konačno uhvaćen u situaciji koja potvrđuje glasine o njemu, paparazzi su spremno čekali pravi trenutak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene