našli su je dok su čistili

Potraga za Pepeljugom u stvarnom životu: Bajkovita priča dogodila se na proslavi 18. rođendana princa od Danske!

Princ Christian od Danske - 3 Princ Christian od Danske - 3 Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Christian od Danske - 7 Princ Christian od Danske - 1 Princ Christian od Danske - 2 Princ Christian od Danske - 8 Princ Christian od Danske - 4 Princ Christian od Danske - 1 Princ Christian od Danske - 2 Princ Christian od Danske - 9 Princ Christian od Danske - 6 Princ Christian od Danske - 5 +2 Princ Christian od Danske - 4 Galerija

Da se bajka Pepeljuga može dogoditi i u stvarnom životu, dokaz je sljedeća priča iz Danske, evo što se dogodilo na balu u dvorcu Christiansborg.

I kad mnogi misle da su bajke u stvarnom životu neostvarive, priča s danskih kraljevskih dvora sada je pokazala se one ipak na neki način ostvaruju.

Naime, jedna od gošća zabave princa Christiana od Danske u palači je  ostavila poseban predmet.

Dok je trajalo čišćenje dvorca od bala za prinčev 18. rođendan, osoblje je naišlo na jednu štiklu.

U pokušaju da vrati cipelu pravom vlasniku, dansko kraljevsko kućanstvo otkrilo je da je ''Pepeljuga'' bez štikle napustila zabavu u dvorcu Christiansborg.

Natpis koji su objavili je glasio: ''Kada su gosti jučer otišli kući nakon gala večeri Njezinog visočanstva, ova usamljena stiletto cipela ostavljena je u dvorcu Christiansborg. Vlasnik je dobrodošao kontaktirati nas kako bi ju dobio natrag.''

Kraljevski obožavatelji odmah su ovu vijest proširili na društvenim mrežama, a mnogi se nadaju da je mladi princ možda pronašao ljubav svog života na balu.

Drugi su se pak našalili da će ovo označiti početak misije za budućeg kralja, koji će krenuti na put zemljom kako bi pronašao vlasnicu cipele.

Inače, princ Christian, koji je najstariji sin prijestolonasljednika Frederika i princeze Mary, proslavio je svoj 18. rođendan u dvorcu Christiansborg. Slavlju su prisustvovale brojne kraljevske europske obitelji, a kome je točno cipelica pripadala ostat će prava misterija. 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Celebrity Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser +27 Stjepan Hauser - 5 Zanimljivosti Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene