jedan od najvećih hitova

Znate li koju je pjesmu Aleksandre Prijović napisao njen muž? Izvodi je u suzama, a s njom plače i publika!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 1 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 3 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Lepa Brena, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 6 +19 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Galerija

Jedan od najvećih hitova Aleksandre Prijović napisao je njezin suprug Filip Živojinović.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović uskoro će održati pet koncerata u Areni Zagreb, a svaki je rasprodala do zadnjeg mjesta.

U sklopu svoje regionalne turneje, Aleksandra je rasprodala i tri Stark Arene u Beogradu, tri koncerta na sarajevskoj Zetri i tri u dvorani u Nišu, a zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli.

Zbog svega navedenog, Aleksandra se nametnula kao jedna od trenutno najvećih glazbenih zvijezda u regiji, a jedan od njezinih najvećih hitova za nju je napisao njezin suprug Filip Živojinović.

Radi se o pjesmi "Devet života", s istoimenog albuma, za koju Filip potpisuje tekst.

Aleksandra se rasplače gotovo svaki put kad je izvodi, a emotivni stihove "ako te sutra druge odvedu, sve je u redu, takve ti najbolje pristaju, beda na bedu" mame suze i u publici, koja ih na koncertima s njom pjeva uglas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli zaljubljenamala💙🧸 (@zaaljubljenaa_maala)

Aleksandra i Filip u braku su od lipnja 2018. godine i zajedno imaju sina Aleksandra, kojeg su dobili u ožujku 2019. Filip je posinak Lepe Brene, kojeg je njezin suprug Boba Živojinović dobio s prvom suprugom Zoricom Nakić.

Prijović će u Zagrebu pjevati 1., 2., 3., 4 i 6. prosinca.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maksim Mrvica Maksim Mrvica Maksim Mrvica Maksim Mrvica +15 Maksim Mrvica Celebrity Neprepoznatljivi Maksim Mrvica novom fotografijom zbunio obožavatelje: "Pomislila sam da je Brad Pitt!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sheynnis Palacios - 1 Sheynnis Palacios - 2 Sheynnis Palacios - 3 Sheynnis Palacios - 4 +25 Sheynnis Palacios - 5 Celebrity Ovo je nova Miss Universe, a evo kako je na izboru prošla predstavnica Hrvatske Andrea!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene