Pod kodnim imenom!

Procurili su tajni detalji krunidbe Charlesa i Camile, sve se planira iza kulisa, a čini se da ništa više neće biti kao prije!

Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Galerija

Britanski mediji prenose detalje krunidbe princa Charlesa i Camille Bowles koji će nositi titule kralja i kraljice.

Camilla Bowles bit će okrunjena uz samog princa Charlesa na krunidbi koja će biti radikalno pojednostavljena, kraća i jeftinija nego inače i to prema planovima koji se izrađuju pod kodnim imenom Operation Golden Orb, prenosi britanski The Sun.

Pogledaj i ovo Princeza Diana i Jemima Khan - 2 Otkrila je i razlog Bliska prijateljica princeze Diane potvrdila ono u što su mnogi od početka sumnjali, sve je bilo namješteno?

Usluga u Westminsterskoj opatiji bit će znatno kraća i jeftinija nego u prošlosti prema planovima koji se izrađuju pod kodnim imenom Operation Golden Orb. Princ od Walesa već je dao do znanja da favorizira moderniju Monarhiju i očekuje se da će njegova službena krunida biti u takvom tonu.

Detalji su to koji su procurili u javnosti nakon što je kraljica Elizabeta izjavila da joj je iskrena želja da Camilla bude kraljica supruga kada dođe vrijeme da njezin sin Charles postane kralj.

Iako su mnogi pomislili da kraljica planira odstupiti s trona, zasad nema naznaka da se ona osjeća loše ili da planira tako nešto u skoroj budućnosti. Inače, njezino zdravstveno stanje ovih se dana pomnije prati jer je bila u kontaktu s princom Charlesom dva dana prije nego što se pokazalo da je pozitivan koronavirus. Međutim, njezini su komentari bili dovoljni da pokrenu razgovore o budućnosti Monarhije.

Tako je poznato da su iza kulisa u tijeku planovi za remont jedine preostale vjerske krunidbe u Europi. Ona će se odigrati u roku od godine dana nakon što Charles bude proglašen kraljem, a označit će značajan odmak od kraljičine krunidbe 2. lipnja 1953., koja je svojevremeno odražavala naciju i carstvo tog vremena.

Njezin pokojni suprug, princ Philip, tada nije imao pravo biti okrunjen, već je kleknuo pred svojom ženom tijekom krunidbe i prisegnuo joj na lojalnost i odanost. Kraljica supruga je pak posljednji put bila okrunjena 1937. godine kada je kraljičina majka Elizabeta sjedila uz kralja Georgea VI na njegovoj krunidbi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 1 Vanna - 3 +0 Vanna i Boytronic Celebrity Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) +5 Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljkova lijepa supruga novim potezom dala naslutiti ono o čemu se već dugo šuška, što se zapravo događa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene