Zar je i do toga došlo?

Slavne ljepotice prije Oscara pohrlile po botoks za pomalo neuobičajeni dio tijela, kažu da za to imaju jako dobar razlog!

In Magazin: Oskarovci - 1 In Magazin: Oskarovci - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Oskarovci - 1 +0 Zendaya (Foto: AFP) Galerija

Pripreme i uljepšavanja za najvažniju noć u filmskom svijetu traju i po nekoliko tjedana, a ove je godine jedan tretman među holivudskim zvijezdama posebno popularan.

Uoči ovogodišnje ceremonije dodjele Oscara, brojne zvijezda s A-liste pohitale su do svojih plastičnih kirurga kako bi uklonili svoje male "nesavršenosti" i izgledale točno kako žele pomoću raznih tretmana, a strani mediji prenose da je porasla potražnja za ubrizgavanjem botoksa na prilično neuobičajenom dijelu tijela.

Pogledaj i ovo showbuzz Neki ne daju šansu drugima Tko su glumci koji su bili nominirani nebrojeno puta za zlatni kipić, ali nikad nisu dobili nagradu?

Čini se da su glumice poprilično poprilično zabrinute kako će šetati i hoće li dugo moći izdržati u visokim potpeticama na crvenom tepihu, pogotovo jer ih u posljednje dvije godine zbog manjka javnih događanja nisu imale prilike često nositi, pa su se dosjetile jednog rješenja.

Naime, u pomoć su im priskočili najbolji plastični kirurzi Los Angelesa koji im u stopala ubrizgavaju botoks kako bi im šetnja crvenim tepihom bila što udobnija i lakša.

"Te dame ne idu u kazalište sjediti. Ovo je ekvivalent trosatnoj šetnji cijelim gradskim blokom, zaustavljanju i stajanju radi intervjua, a sve to na tankom crvenon tepihu u tvrdim cipelama. Ublažavajuće injekcije filera za stopala mogu ublažiti tu bol", izjavila je doktorica Ava Shamban za Daily Mail, čije su klijentice inače Kim Kardashain i Nicole Kidman

Injekcije uključuju filer za stopalo i botoks za ublažavanje boli i pretjeranog znojenja.

"Svi koje poznajem to rade. Kao i svaka druga žena na svijetu držala sam korak s botoksom i filerima u licu. Zapravo, pojačala sam tretmane nakon pandemije jer su me svi ti pozivi na Zoomu natjerali da shvatim koliko mi lice loše izgleda, a onda smo bili sretni što možemo nositi maske za lice kako bismo u početku prikrili ta mala poboljšanja. Počela je sezona dodjele nagrada i prvi put sam nakon nekoliko godina morala obuti štikle. Posljednje dvije godine nosila sam samo japanke i uggice. Uspjela sam izdržati na nekoliko događanja, ali sam bila u agoniji, užasno me boljelo. Dakle, da, pitala sam svog plastičnog kirurga što može učiniti po tom pitanju, a odgovor su bili fileri i botkos. Odlično je!", izjavila je jedna od holivudskih zvijezda koja je željela ostati anonimna po tom pitanju.

Doktorica Shamban kaže da se cijena tretmana kreće između 1500 i 2500 funti, ovisno o tome koliko se i što ubrizgava.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene