fanovi je žele izbaciti

Ova scena iz "Prijatelja" posebno je jeziva nakon Chandlerove smrti: "Praktički su predvidjeli budućnost!"

Matthew Perry, Courteney Cox Matthew Perry, Courteney Cox Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry, Courteney Cox Matthew Perry u seriji Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Ekipa serije Prijatelji Serija Prijatelji Serija Prijatelji - 1 Serija Prijatelji - 2 Serija Prijatelji - 3 Serija Prijatelji - 4 Serija Prijatelji - 6 +19 Serija Prijatelji - 7 Galerija

Obožavatelji "Prijatelja" žele da se iz serije izbaci scena koja je gotovo predvidjela smrt Matthewa Perryja.

Vijest o smrti glumca Matthewa Perryja posebno je rastužila obožavatelje serije "Prijatelji" u kojoj je utjelovio mnogima omiljenog Chandlera Binga.

Matthew je preminuo u subotu 28. listopada u dobi od 54 godine. Glumčevo beživotno tijelo pronađeno je u jacuzziju u njegovu domu u Los Angelesu, a još se ne zna točan uzrok smrti.

Zbog okolnosti u kojima je umro, društvenim mrežama sada se proširila jedna scena iz "Prijatelja" koja nakon Perryjeve smrti djeluje dosta jezivo i obožavatelji je žele izbaciti iz serije.

Radi se o sceni iz pete epizode sedme sezone serije, koja nosi naziv "The One With The Engagement Picture" i prvi put je prikazana 2000. godine.

U spornoj sceni Chandler i njegova zaručnica Monica Geller (Courteney Cox) poziraju za fotografije kojima će najaviti vjenčanje, prilikom čega se njemu teško prirodno nasmijati.

"Što ti je s facom? Ova fotografija bi trebala govoriti da će se Geller i Bing vjenčati, a ne da je lokalna žena spasila utapajućeg kretena", govori Monica Chandleru. Na to se fotograf krene smijati, što Monicu iživcira pa mu kaže: "Hej, nemoj mu se smijati! On je moj utapajući kreten."

@taylorkierce999 RIP Chandler BING 😭🙏🏼 #ripchandlerbing #chandlerbing #matthewperry #restinpeace #friendsreunion #breakingnews ♬ I'll Be There for You (TV Version with Dialogue) - The Rembrandts

"Ova scena ne sjeda dobro nakon vijesti o uzroku njegove smrti", "Može li ova scene biti jezivija?", "Moraju izbaciti ovu scenu iz serije. Praktički su predvidjeli budućnost", samo su neki od komentara uznemirenih obožavatelja.


Matthew Perry glumio je Chandlera u svih 10 sezona serije koja se snimala od 1994. do 2004. godine, a popularna je i danas.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox - 2 Courteney Cox - 3 Courteney Cox - 1 Courteney Cox - 4 +17 Courteney Cox - 5 Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene