Hmm...

Jedna od najljepših žena svijeta zavela je Novaka Đokovića, a mnogi pričaju kako je ona glavni razlog zbog koje bi brak s Jelenom mogao dovesti u propast

Novak Đoković - 1 Novak Đoković - 1 Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deepika Padukone - 1 Deepika Padukone - 2 Deepika Padukone - 3 Deepika Padukone - 4 Deepika Padukone - 5 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 +19 Jelena i Novak Đoković - 2 Galerija

Deepika Padukone i Novak Đoković družili su se u Americi gdje je ona pozorno pratila mečeve, a jednom prilikom otkrila je i kako je on njezina neprežaljena ljubav.

Jedna od najpopularnijih glumica, Deepika Padukone slovi i kao jedna od najljepših žena u svijetu. 

U braku je već pet godina sa kolegom Ranveerom Singhom, a jednom prilikom za medije je otkrila kako je Novak Đoković njezina neprežaljena ljubav.

Osvojio ju je na prvi pogled, a svo vrijeme koje je provela s njim lijepa glumica neće tako lako izbrisati iz svog sjećanja.

"Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovjek, ima i djecu, ali vrijeme provedeno s njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čovjeka koji je najbolji na svijetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto mu nijedna žena ne može odoljeti. Nikad nisam srela nikog tko mu je sličan! Nole će zato zauvijek ostati moja najveća ljubav", otkrila je.

Prvi puta susreli su se  na azijskoj Premier ligi, IPTL-u, tada su odmah krenule prštati iskre, a bliski izvor ispričao je i kako su se počeli sve više družiti.

Sljedeće godine nakon polufinala Wimbledona paparazzi su ulovili Deepiku kod svalčionice kako čeka Novaka da mu čestita prolazak u polufinale. U trenutku dok je čekala naletjela je Jelena te su kratko popričale.

Zatim su 2016. godine opet viđeni skupa gdje su nakon odgledane košarkaške utakmice, zajedno otišli u jedan luksuzni restoran u Kaliforniji.

Nitko nije bio informiran o tome koliko je Deepika popularna u Aziji. 

Kasnije je blizak izvor za talijanske novine 'La Gazzetta dello Sport' ispričao da je brak Novaka i Jelene u krizi.

"Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga s Deepikom prelazi obično druženje i zbog toga je 'pukla'. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i spremna je ostaviti ga".

Novak je nakon toga izjavio kako te informacije nisu točne te da su Jelena i Deepika odlične prijateljice.

"Nasmijale me sve te priče u vezi s Deepikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je fan tenisa, zato ste je možda vidjeli nekoliko puta na mojim mečevima", izjavio je tada Đoković.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 16 Jovana Jeremić - 15 +20 Jovana Jeremić - 13 Celebrity Poznata srpska voditeljica šokirala je gledatelje jutarnjeg programa outfitom za emisiju, ovakve kombinacije ni inače joj nisu strane...

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene