"Srest ćemo se opet"

Matija Vuica podijelila dirljivu objavu za svog voljenog Juricu pa sve dovela do suza: "Odmaraj i pazi na mene"

Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Grgur Zucko/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 3 Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 2 Severina Vučković i Jurica Popović Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 3 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica +13 Jurica Popović i Matija Vuica Galerija

Matija Vuica sama se sada oglasila putem društvenih mreža i na emotivan način oprostila se od svog partnera Jurice Popovića.

Dizajnerica i životna partnerica preminulog glazbenika Jurice Popovića, Matija Vuica javila se nakon ogromnog gubitka i javno se oprostila od njega.

Na svom Facebook profilu podijelila je njegovu pjesmu "Skalini života" pa dodala:

"Ljubavi mog života, srest ćemo se opet na našim skalinima. Ti ćeš ih izgraditi za mene i čekati me s nekom novom pjesmom, posvećenom nekom novom životu, našoj ljubavi, vjernosti i odanosti. Ti čista dušo, odmaraj i skladaj i pazi na sebe i pazi na mene jer bez tebe sam izgubljena", napisala je dizajnerica na Facebooku uz Juričinu pjesmu Skalini života.

Ranije danas se za Jutarnji list oglasila u suzama.

"Otišao je. Otišla je moja ljubav", rekla je kroz jecaje neutješno Matija.

Podsjećamo, glazbenik je preminuo danas u dobi od 65 godina. 

Njihova ljubavna priča započela je prije više od 40 godina u rodnom im Metkoviću, zajedno su osnovali bend Trotakt, a surađivati su nastavili i u grupi Gracija.

Svoj prvi zagrebački zajednički nastup održali su na sam Badnjak prije 42 godine, a upoznali su se na šetalištu pokraj Neretve u Metkoviću gdje su svi izlazili u to vrijeme kada su bili srednjoškolci.

"To smo mi zvali idemo ispred hotela i tu je svaki kibicirao svatko svakoga. Jure je studirao u Splitu i dolazio je kao kicoš. On je nama bio neka nova faca. Tu se eto dogodilo. Na svakoj rivi ima stup za kojeg se nešto veže. Tamo su se vezali brodovi, a očito se još nešto vezalo. Veze", otkrila je Matija u jednom od intervjua za IN Magazin.

Njihova ljubav bila je jedna od naskladnijih na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova, dok pred oltar nisu nikad stali.

"Ista smo generacija, ali on je bio novi lik i poprilično nedostupan. Zato mi je i bio napet pa sam se potrudila da me primijeti što mi je nakon nekog vremena i uspjelo. I tako... Od Platonske ljubavi do danas, trajemo u komadu. To je bio odabir za cijeli život, obostrano", ispričala je Matija jednom prilikom za Story.

Podsjetimo, Jurica se glazbom bavio od 1981. godine, autor je stotina pjesama grupa Trotakt projekt i Gracije čiji je bio osnivač, a bio je poznat i kao kantautor pod imenom DJ Pop.

Prošle je godine proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i imao je nove planove, koje nažalost nije uspio ostvariti. Nedavno je objavio svoj novi i sedmi po redu album "Preslagivanje" na kojem je svoj obol dala i Matija Vuica, a koji je najavljivao velike promjene u životu.

"Preslagivanje, odnosi se u principu na mene. Znači, odlučio sam promijeniti neke stvari u životu. Dotičem se i toga kako izgleda zadnja polovica našeg života i što bi u njoj trebalo raditi i kako se postaviti. Jedna od težih odluka koje bi trebao napraviti je znači reći ne. Mislim da u startu trebamo više voljeti sebe. Ako volimo sebe, onda ćemo lakše znati reći i ne'', objasnio je Jurica u svom posljednjem intervjuu za IN Magazin.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković i Jurica Popović Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 3 +21 Jurica Popović i Matija Vuica Celebrity Bliski prijatelji i kolege opraštaju se od Jurice Popovića: "Dragi Jure, neka te čuvaju svi anđeli.."

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 3 +18 Jurica Popović i Matija Vuica Celebrity Matija Vuica se kroz jecaje oglasila nakon smrti svoga voljenog partnera: "Otišla je moja ljubav"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene