Baš ju i ne viđamo

Znate li kako izgleda sestra Josipe Lisac? Njihova rijetka fotografija sve je zbunila: "Legendarno, ma ovo nisu istine!"

Josipa Lisac Josipa Lisac Lucija Ocko/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana i Josipa Lisac Mirjana i Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac na turniru Plava Laguna Croatia Open Umag - 2 Josipa Lisac - 4 Josipa Lisac - 5 Josipa Lisac - 6 +19 Josipa Lisac - 7 Galerija

Mirjana Lisac mlađa je sestra naše pjevačke dive Josipe Lisac, s kojom je jako bliska i povezana od djetinjstva.

Naša legendarna pjevačica Josipa Lisac slavi 74. rođendan i tim je povodom na profilu na Instagramu objavila svoju fotografiju iz mladosti, na kojoj pozira sa samo 14 godina, a na kojoj je već tada nalikovala svojoj mlađoj sestri Mirjani za koju rijetki znaju kako izgleda.

Josipa i Mirjana su jako bliske i povezane, no sestru pjevačke dive u javnosti imamo priliku tek povremeno vidjeti, možda na nekom događanju, pa je fotografija na kojoj se vidi koliko nalikuju jedna drugoj izazvala veliki interes javnosti. Nju je svojevremeno na svom profilu na Instagramu objavila Josipa i to prije četiri godine, pa izazvala divljenje svojih pratitelja.

"Sa sestrom Mirjanom", napisala je Josipa u objavi uz heštegove podrške, sestre, sreća, prijateljstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

"Fantastična fotografija. Ne zna se tko je ljepši od njih dvije. Dva veoma interesantna i lijepa lica. Mislim da su privilegirani svi oni koji njih dvije i osobno poznaju. Za Josipu se zna: prelijepa... Ali sad imamo dupliće. Fantazija, dvije Grete Garbo", "Vau, ovo je iznenađenje, imamo dvije ljepotice Lisac. Bravooo", "Iste", "Kao blizanke", "Krasno, krasno, krasno", "Ajme! Josipa na kvadrat", "Nevjerojatno koliko nalikujete", "Legendarno, ma ovo nisu istine", komentirali su tada Josipini pratitelji.

Jeste li znali da Josipa Lisac ima sestru?

  • Da, obožavam Josipu!
  • Meni je ovo prvi glas!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Josipa Lisac Celebrity Evo što je to Josipa Lisac imala reći o fenomenu Aleksandre Prijović: "Riječi tu zvuče glupo!"

"Jako se povjeravamo jedna drugoj, mnogo razgovaramo o svemu. Koliko god mnogi kažu da imamo mnogo fizičkih sličnosti, jako smo karakterno različite. I dobro je da smo takve. Ja sam možda malo više ona kojoj se sve da, ništa mi nije teško, a ona kaže: ‘Oprosti, ali meni se to baš ne da, to nema smisla’. Ja sam osoba koja ako naiđe na problem, želim ga riješiti jer nema smisla da ostane neriješen", otkrila je Josipa u jednom intervjuu za 24 sata.

Pogledaji ovo Josipa Lisac i Karlo Metikoš - 3 Celebrity On je bio jedina i najveća ljubav Josipe Lisac, a s njegovim odlaskom ne miri se ni godinama kasnije

Otkrila je tom prilikom da zajedno često izlaze i druže se, ali i kakve su bile u mladosti.

"Ona me zove da dođem k njoj jer njezin sin božanstveno kuha. Tako da recimo više gotovo i ne kuham sama. Mirjana je uvijek bila oštra i s partvišem me znala natjeravati po stanu. Ja sam se uvijek svemu smijala, a rame za plakanje smo razdijelile na pola", prisjetila se tada Josipa.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina nastupila u Samoboru - 1 Severina nastupila u Samoboru - 2 Severina nastupila u Samoboru - 3 Severina nastupila u Samoboru - 4 +16 Severina nastupila u Samoboru - 5 Celebrity Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene