ipak je promijenio planove

Kultna komedija "Kad je Harry sreo Sally" trebala je završiti potpuno drugačije, a evo što je redatelj otkrio o filmu!

Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan i Billy Crystal (Foto: Screenshot) Meg Ryan - 10 Meg Ryan - 11 Meg Ryan - 12 Meg Ryan - 13 Meg Ryan i Russell Crowe - 2 Meg Ryan +5 Meg Ryan (Foto: Getty Images) Galerija

Jedan od omiljenih kultnih filmova "Kad je Harry sreo Sally" ima sretan završetak, ali je ipak prvi plan bio da na kraju glavni junaci ne završe skupa.

Redatelj omiljene romantične komedije "Kad je Harry sreo Sally" iz 1989. otkrio je vrlo drastičan alternativni kraj koji je prvotno planirao za hit film, ali i zašto ga je na kraju promijenio.

Hvaljeni glumac i redatelj Rob Reiner govorio je o snimanju filma tijekom nedavnog gostovanja u emisiji Who’s Talking to Chris Wallace na CNN-u i priznao je da je zapravo planirao mnogo tužniji kraj za Harryja Burnsa i Sally Albright.

Pogledaji ovo Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Kako zvijezde komedije ''Kad je Harry sreo Sally'' izgledaju 30 godina otkako je film prvi put prikazan

Kao što fanovi znaju, film je završio tako što je Harry žurio na novogodišnju zabavu na kojoj je bila Sally kako bi joj jednom zauvijek izjavio ljubav, održavši emotivni govor u kojem je naveo sve stvari koje je obožavao kod nje.

Jeste li gledali ovu poznatu komediju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Spomenuti romantični završetak dobro je prihvaćen kod gledatelja, ali prema riječima redatelja Roba, ljubavna priča Harryja i Sally trebala je završiti sasvim drugačije.

Naime, redatelj je rekao voditelju da su njegovi početni planovi za film bili da glavni junaci ne završe zajedno. 

Pogledaji ovo Meg Ryan (Foto: Screenshot) Zanimljivosti Redatelj se raspričao o kultnoj sceni lažnog orgazma: ''Meg je bila nervozna, ali je na kraju uspjela''

"Želite li čuti nešto zanimljivo o filmu? Izvorni završetak filma koji smo imali bio je da se Harry i Sally jednostavno nisu pronašli zajedno", izjavio je redatelj. 

Glavne uloge u ovoj zabavnoj komediji iz 1989. godine imali su Billy Crystal i Meg Ryan. Film je zaradio pet nominacija za Zlatni globus, kao i jednu za Oscara - onu za najbolji scenarij.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 +24 Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom opet je rastopio srca ekipe na Instagramu, ovaj prizor je stvarno neodoljiv!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik i Filip Gežin +23 Ella Dvornik i Filip Gežin Celebrity Ella Dvornik podijelila je snimku s Charlesom dok se prisjećala važne uspomene: ''Ovo mi je najbolji dan...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene