Golupčići!

Lopez i Ben i dalje ne skidaju ruke jedno s drugog, a još jedan postupak iznenadio je mnoge

Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 2 +21 Jennifer Lopez - 3 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju na ležernom izletu, a sve prisutne oduševili su svojim usklađenim outfitom.

Novopečeni par Ben Affleck i Jennifer Lopez odlučili su se na izlet u Malibu gdje su sa strane paparazza uhvaćeni u usklađenim modnim kombinacijama. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Lopez je za tu prigodu nosila lepršavu dugu bijelu haljinu s izraženim dekolteom te je uz nju kombinirala crvene papuče i bež torbu. Kosu je držala podignutu u punđu, a nosila je i zlatni lančić oko vrata.

Ben se odlučio za bijelu košulju s prugicama uz koju je kombinirao bež hlače i bijele tenisice. Kao modni dodatak nosio je sunčane naočale i srebrni sat. 

Zaljubljeni golupčići nisu odvajali poglede jedno s drugoga, a ni ruke. 

Sretnom paru danas su se pridružila djeca Jennifer Lopez, 14-godišnji blizanci Emme i Max.

Jennifer i Ben nedavno su se vjenčali na imanju u Georgiji. Na luksuznom vjenčanju mlada je promijenila čak tri vjenčanice te je nosila i bijeli veo preko lica.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +19 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +16 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Celebrity Ćorluka objavio sliku svog sina s Dinamovom zastavom i raspametio Instagram: ''Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene