Tetovirao je i rodni grad

Ivan Perišić na posljednjoj utakmici Hajduka pokazao je novu tetovažu koja nosi posebno značenje, no to mu nije jedina!

Ivan Perišić - 1 Ivan Perišić - 1 Tom Dubravec / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić - 4 Ivan Perišić - 3 Ivan Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 6 Ivan i Josipa Perišić - 5 Ivan i Josipa Perišić - 4 Ivan i Josipa Perišić - 3 Ivan i Josipa Perišić - 2 +19 Ivan i Josipa Perišić - 1 Galerija

Nogometaš Ivan Perišić ima novu tetovažu kojom je privukao pažnju na posljednjoj utakmici Hajduka, evo kakvo značenje nosi.

Naš nogometaš Ivan Perišić na posljednjoj utakmici privukao je pozornost novim ukrasom na tijelu koji su njegovi brojni fanovi vrlo brzo primijetili.

Prije početka susreta, dok je Perišić sjedio na klupi za rezervne igrače, jedan od fotoreportera uspio je uhvatiti njegovu novu tetovažu.

Pogledaji ovo Davor Mladina Nogomet Trener Rudeša odgovorio na pitanje o Hajdukovoj sezoni: ''Očito tu postoji neki dubinski problem''

Tetovaža je, naime, posvećena belgijskom gradu Brugesu gdje je Perišić igrao između 2009. i 2011. godine te nanizao uspjehe. Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Sviđa li vam se nova tetovaža Perišića?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

No, to nije jedina njegova tetovaža.

Nakon što je prije šest godine kao dio hrvatske reprezentacije osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivan Perišić na desnu je potkoljenicu tetovirao detalj s dočeka u njegovu rodnom Omišu, gdje su mještani na utvrdi Mirabela nakon prvenstva razvili veliki kockasti dres s njegovim brojem četiri.

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić - 2 Celebrity Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

Na istoj potkoljenici ima tetoviranu kokoš s loptom, a to dolazi od njegovog nadimka iz djetinjstva: Koka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UEFA EURO 2024 (@euro2024)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo i Marko Bujanović Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP +29 Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Celebrity Komentari na novog pobjednika hit-showa gomilaju se na društvenim mrežama: ''Išle su mi suze, bio si fenomenalan!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene