Potpuno opuštena

Jedna od najposebnijih glumica današnjice prošetala bez imalo šminke i pokazala da je prirodna ljepotica

Halle Berry Halle Berry Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry +0 Halle Berry Galerija

Halle Berry prošetala je ulicama New Yorka u potpuno ležernom izdanju bez tragova šminke na licu i pokazala svoj prirodni izgled.

Glumica Halle Berry prošetala je ulicama New Yorka u ležernom izdanju bez imalo šminke i tako sve ugodno iznenadila. 

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

U lepršavoj plavoj haljinici s dubokim dekolteom pokazala je svoju zgodnu figuru, ali i vitke noge. No, do izražaja je najviše došlo njezino lice bez šminke te je Halle pokazala da je i u prirodnom izdanju prava ljepotica. 

Opušteno izdanje popularne glumice još je jednom dokazalo da je doista bez konkurencije što se tiče izgleda, a pozornost paparazza nimalo joj nije zasmetala.

Halle je napravila potpunu transformaciju kada se ošišala na kratko te je tako dokazala da joj sve dobro pristaje.

Da bezbrižno uživa u ljetnim danima dokazuju i njezine objave na profilu na Instagramu te se čini kako se glumica trenutačno u potpunosti odmara od poslovnih obaveza.

Nedavno se udala za Van Hurta te su imali tajnu ceremoniju, a sretne vijesti podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

"Službeno je", napisala je Halle u opisu fotografija s vjenčanja, a redom je dobila čestitke od brojnih kolega i obožavatelja.

Berry je prošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom Vanom Huntom, kada je objavila fotku s majicom na kojoj je pisalo njegovo ime. Prije njega imala je turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu, koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 +13 Candice Swanepoel - 4 Celebrity Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene