zanimljiv život

Dugogodišnjeg dečka upoznala je na letu za filmski festival i s njim ostala 10 godina, a ljubila je brojne poznate ljepotane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumicu Annu Friel publika posljednjih godina obožava zbog lika Marcelle Backland, a ona svoj privatni život pokušava držati daleko od medija.

Kriminalistička serija "Marcella" još uvijek osvaja obožavatelje diljem svijeta, a glavni lik utjelovila je britanska glumica Anna Friel. Marcella Backland detektivka je s teškom privatnom pričom, koja na neobičan način odluči iz temelja promijeniti svoj život.

Anna s druge strane ima nešto mirniji život, barem danas, a iako ljubavne odnose pokušava držati što dalje od medija, uspjeli smo istražiti pokoji detalj. S kolegom Davidom Thewlisom vezu je započela još 2001. godine, a upoznali su se na letu za Cannes, kamo su oboje išli na filmski festival. Zajedno su bili dugo godina, no nikada nisu stali pred oltar. Anna je u jednom trenutku završila na operaciji jajnika zbog koje su joj liječnici govorili da neće moći imati djecu, no par je zajedno dobio curicu Gracie, koja se rodila 2005. godine. Rastali su se nakon gotovo deset zajedničkih godina, a od prekida tvrde da su ostali u sjajnim odnosima.

"Sve radimo zajedno za Gracie, od škole do šopinga", pričala je kasnije Anna u intervjuima. Malo nakon prekida spetljala se s glumcem Rhysom Ifansom, a ta je veza potrajala tri godine. Kao i s bivšim dečkom ranije, i s Rhysom je ostala u odličnim odnosima. "U obje veze bio je jednak problem. Nismo prekinuli jer tu nije više bilo ljubavi, već zbog toga što smo previše vremena provodili odvojeno. Ipak, takva je naša industrija", govorila je glumica u intervjuima.

Posljednjih godina viđala se s Markom Jaworskim, vojnim licem s kojim je prekinula na početku pandemije koronavirusa. Za britanske je medije prošle godine rekla kako se bojala da će mnogi prekinuti zbog karantene, a nije očekivala da će se njoj to dogoditi među prvima.

Slavna televizijska glumica još je i ranije bila povezana s mnogim poznatim muškarcima, a ne početku njezine karijere pričalo se da je bila u vezama s Joaquinom Phoenixom, Christianom Baleom i Robbiejem Williamsom. Ipak, o tome nikada javno nije govorila.

 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +7 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene