Nije izdržao!

Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 +20 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Galerija

Filip Živojinović strastveno je poljubio Aleksandru Prijović na reprizi dočeka nove godine u Beogradu, a video tog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama.

Jedna od trenutačno najvećih glazbenih zvijezda regije Aleksandra Prijović nastupala je na reprizi dočeka nove godine u Beogradu u jednom klubu, na kojem je došlo do posebno emotivnog trenutka između nje i njezina supruga Filipa Živojinovića.

Naime, dok je Aleksandra pjevala pjesmu "Devet života", do nje je na pozornicu došao Filip i nježno ju je poljubio pred svima, zbog čega je nakratko prekinula nastup.

Video tog romantičnog trenutka proširio se društvenim mrežama, a brojni komentari nisu izostali.

@live.nastupi

Aleksandra Prijovic x Filip Zivojinovic - Devet zivota live at Sava Centar 01.01.2024.

♬ original sound - Live nastupi

"Prelijepo", "Bravo za vas", "Predivan su par", "Najslađi su mi", "Prelijepo, bravo", "Ljubav, pokretač svega", "Bravo za ljubav", "Divno, rasplaka me", samo su neki od komentara.

Aleksandra je za doček Nove godine pjevala u beogradskom Sava Centru, gdje je pokazala i svoj novi imidž nakon što se pojavila s kratko ošišanom kosom, a zablistala je u glamuroznoj haljini s dekolteom do pupka koja je savršeno naglasila njezine obline.

Koliko je pjevačica popularna i uspješna, svjedoči činjenica da je u manje od 24 sata najavila i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu jer interes ne jenjava.

''Moram prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15. 2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da što je veći broj koncerata, veći je uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je u pitanju Hrvatska i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve'', poručila je Prijović svojim obožavateljima preko Extra FM-a.

I sama se nakon toga oglasila na Instagramu pa dodala:

''Tražili ste i treći koncert u Osijeku, a ja ću vam sa zadovoljstvom ispuniti želju! Hvala vam!!!!!''

Turneja od Istoka do zapada ostat će upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima te zasigurno nešto što je obilježilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se kako će slično biti i u godini pred nama.

U znak zahvalnosti Aleksandra Prijović svojim je obožavateljima za kraj godine pripremila i poklon.

"Željela sam poslije ovako uspješne godine zahvaliti svojoj publici jer mi je ta ista publika i poklonila ovu najljepšu godinu, pa da im se odužim koliko mogu. Odlučili smo da iziđe jedna pjesma kao poklon publici koja voli ono što radim. Pjesma izlazi 31. 12. navečer, jedva čekam da je čujete, otkrit ću vam i naziv pjesme - 'Poslednji kabare'."

Ne sumnjamo da će publika od riječi do riječi uz Aleksandru u Osijeku pjevati i nove stihove. Svima koji žele biti dio spektakla o kojem priča cijela regija ne preostaje ništa drugo nego kupiti karte, dok ih još ima, a dostupne su u sustavu Eventim.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Doček nove godine u Zagrebu Doček nove godine u Zagrebu Doček nove godine u Zagrebu +26 Doček nove godine u Zagrebu - 4 Celebrity Ida Prester oglasila se o dočeku u Zagrebu i ružnim komentarima pa pokrenula lavinu reakcija: "Smiju im se, rugaju, ponižavaju"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani +8 Patrizia Reggiani Nekad i sad Gdje je danas zloglasna Guccijeva udovica? Naručila je ubojstvo svojega muža, a sada živi od njegova bogatstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene