Događa se

Fanovi "Prijatelja" konačno došli na svoje: Okuplja se slavna šestorka, stigla i službena potvrda!

Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Galerija

Sada je i službeno! Omiljena serija "Prijatelji" vraća se na male ekrane.

Službena potvrda objavljena je na Instagram profilu serije. O ponovnom okupljanju ekipe kultne serije "Prijatelji" priča se već godinama, a sada je konačno stigla i službena potvrda.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer i Lisa Kudrow istovremeno su objavili veliku vijest na svojim Instagram profilima, dok je Matt LeBlanc, objavio sliku iz popularne serije MASH.

Međusobno su se tagirali i uz fotografiju iz serije napisali "Događa se!". Ipak, ostali detalji još uvijek se čuvaju u strogoj tajnosti.

Posebna epizoda bit će emitirana na streaming servisu HBO Max koji se pokreće u svibnju. Datum tek treba biti objavljen.

Navodno će svaki "prijatelj" zaraditi između 2.25 i 2.5 milijuna dolara.

Serija "Prijatelji" snimana je u ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene