Kakav duo!

Poslušajte kako zvuči prelijepa Gibonnijeva balada kad je otpjeva Konstrakta: ''Ništa me već dugo nije ovako iznenadilo...''

Konstrakta i Gibonni - 2 Konstrakta i Gibonni - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta i Gibonni - 1 Konstrakta i Gibonni - 2 Gibonni Gibonni Gibonni Gibonni Konstrakta i Let 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 Konstrakta u Tvornici kulture - 1 Konstrakta u Tvornici kulture - 4 +16 Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Galerija

Zlatan Stipišić Gibonni nastupio je u Beogradu, a njegova posebna gošća bila je Konstrakta, koja se sada pohvalila i snimkom s koncerta, evo kako su zvučali.

Naš pjevač Zlatan Stipišić Gibonni oduševio je beogradsku publiku svojim koncertom prije nekoliko dana, a mnogi su se iznenadili kad su vidjeli da mu je gošća na bini bila Konstrakta.

"Ona je blago, čuvajte je", rekao je Gibonni predstavljajući svoju gošću.
Konstrakta se sada pohvalila fotografijama s tog nastupa, a podijelila je i videozapis na kojem ona i Gibonni pjevaju njegovu pjesmu ''Tajna vještina''.

''Balada u Areni, mikrofon i podignuti prstić naravno'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Njezina izvedba poznate Gibonnijeve pjesme sve je ostavila bez teksta.

''Pitamo se već danima nakon koncerta kako je i kome uopće pala na pamet ova genijalna ideja da Konstrakta bude gošća. Baš smo bili iznenađeni. Pa oduševljeni...'', ''Ništa me već dugi niz godina nije oduševilo kao ovaj duo'', ''O, Bože, kakav tim'', bili su neki od komentara.

Podsjetimo, Konstrakta je 2022. godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, a svojim posebnim nastupom i pjesmom ''In corpore sano'' prošla je u finale.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sting i Trudie Styler - 5 Sting i Trudie Styler - 4 Sting i Trudie Styler - 6 Sting i Trudie Styler - 11 +26 Sting i Trudie Styler - 10 Celebrity Legendarni pjevač ludo je zaljubljen u ženu zbog koje je ostavio suprugu, a detalje iz njihove spavaće sobe svi su komentirali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 +25 Deniss Grgić - 2 Celebrity Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene