održao mu lekciju

Gibonni se usred koncerta u Beogradu obratio mladiću u publici: "Nemanja, slušaj, da ti nešto kažem…"

Gibonni Gibonni A.H./ATAImages/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni Gibonni Gibonni Gibonni Gibonni Gibonni In Magazin: Gibonni - 6 In Magazin: Gibonni - 7 Gibonni na humanitarnom koncertu Želim život Gibonni - 1 +9 Gibonni - 2 Galerija

Zlatan Stipišić Gibonni oduševio je publiku u beogradskoj Areni jednom svojom izjavom tijekom koncerta.

Zlatan Stipišić Gibonni za vikend je održao dva koncerta u prepunoj beogradskoj Areni, gdje je, osim svojim pjesmama, publiku oduševio i jednom izjavom.

Naime, tijekom koncerta se s jednim članom svojeg benda uputio do mase okupljene ispred pozornice, pa se obratio jednom mladiću koji ga je snimao mobitelom.

"Nemanja, slušaj, da ti nešto kažem. Snimaj srcem i dušom, ne mogu ti pikseli prenijeti ovaj osjećaj", kazao je Gibo i dobio ovacije publike, piše Mondo.rs.

U pauzama između pjesama prisjetio se i svojeg prvog nastupa u Beogradu 1985. godine, kada mu je bilo samo 17 te je priznao kako nije očekivao da će stići ovako daleko u karijeri.

Gošća na koncertu bila mu je pjevačica Konstrakta, koja je 2022. godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, a zajedno su izveli pjesmu "Zašto praviš slona od mene", koju je Gibonni napisao za Dinu Dvornika.

"Ona je blago, čuvajte je", rekao je Gibo predstavljajući svoju gošću.

Ponesen dobrom atmosferom, Gibonni je na pozornici nekoliko puta završio i na koljenima te se vraćao na bis i nakon dva sata svirke.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 7 +28 Maja Šuput - 9 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence, No Hard Feelings +25 Jennifer Lawrence - 2 Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene