Uvijek dotjerana

Do prije nekoliko godina bila je muškarac, a sada ponosno pokazuje noge u haljinama s opakim prorezima

Eddie Izzard Eddie Izzard Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Eddie Izzard - 3 Eddie Izzard - 1 Eddie Izzard - 2 Eddie Izzard Eddie Izzard Eddie Izzard - 6 Eddie Izzard - 5 Eddie Izzard - 4 Eddie Izzard - 3 Eddie Izzard - 2 +1 Eddie Izzard - 1 Galerija

Eddie Izzard pokazala je noge u haljini s prorezom na premijeri filma "Moonage Daydream" o Davidu Bowieju.

Britanska glumica i komičarka Eddie Izzard prikupila je brojne simpatije  svojim modnim odabirom za londonsku premijeru filma "Moonage Daydreama" pojavivši se sa šminkom na licu, u cvjetnoj haljini i cipelama na potpeticu.

60-godišnja Eddie nosila je na sebi haljinu do gležnja sa šarenim cvjetovima dok je samouvjereno pozirala s rukom na boku na crvenom tepihu, a u jednom je trenutku pokazala i opaki prorez.

Jedna od najpoznatijih britanskih komičarki koja se do prije nekoliko godina deklarirala kao muškarac, u nedavnom je intervju otvoreno pričala o trenutku kada su se je svi počeli s umjesto "on" oslovljavati s "ona" što smatra velikom čašću.

U prosincu 2020. godine glumčeve zamjenice su se prvi puta javno promijenile kada se pojavila u programu Sky Arts kako bi jedna skupina umjetnika naslikala njezin portret, nakon čega su je svi počeli oslovljavati s "ona". A u novom intervjuu za My Seven Wonders podcast s Cliveom Andersonom, komičarka je objasnila da se danas identificira kao rodno fluidna i da je sada transžena.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +34 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Mine Sovtić - 2 Vjenčanje Mine Sovtić - 4 Vjenčanje Mine Sovtić - 3 Vjenčanje Mine Sovtić - 1 +15 Vjenčanje Mine Sovtić - 5 Celebrity Udala se kći jedne od najseksepilnijih glumica bivše Jugoslavije, od mame je naslijedila sve najbolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene