njezina slika i prilika

Udala se kći jedne od najseksepilnijih glumica bivše Jugoslavije, od mame je naslijedila sve najbolje!

Anica Dobra - 6 Anica Dobra - 6 Igor Kralj/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Mine Sovtić - 2 Vjenčanje Mine Sovtić - 4 Vjenčanje Mine Sovtić - 3 Vjenčanje Mine Sovtić - 1 Vjenčanje Mine Sovtić - 5 Anica Dobra - 2 Anica Dobra - 1 Anica Dobra - 3 Anica Dobra - 4 Anica Dobra - 5 +9 Mina Sovtić - 1 Galerija

Mina Sovtić, kći glumice Anice Dobre, udala se u Beogradu za Luku Nikolića, a snimke i fotografije s vjenčanja osvanule su na društvenim mrežama.

Kći legendarne srpske glumice Anice Dobre, 27-godišnja Mina Sovtić, udala se u Beogradu za svojeg odabranika Luku Nikolića.

Vjenčanje se održalo u crkvi Ružica na Kalemegdanu, a mladenku je do oltara doveo otac Miodrag Mića Sovtić, dok je po izlasku iz crkve za njom je šetalo šest djevojčica odjevenih u bijele haljinice, piše Blic. Pratila ih je ponosna mama Anica, koja je zablistala u elegantnom izdanju.

Lijepa mladenka, koja je, osim izgleda, od mame naslijedila i glumački talent, zablistala je u vjenčanici s dugačkim velom i šlepom koji se vukao za njom.

Fotografije i snimke s vjenčanja koje su osvanule na društvenim mrežama otkrile su i da su među uzvanicima bili poznati glumci Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović i Slobodan Ninković, koji su pozirali skupa.

Inače, Anica Dobra odigrala je uloge u brojnim kultnim ostvarenjima, kao što su "Već viđeno", "Balkan ekspres", "Kako je propao Rock'n'Roll", "Crni bombarder" i druga, a i dandanas slovi kao jedna od najseksepilnijih žena srpske kinematografije.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene