Čestitke!!

Duje i Ana Čop dugo su skrivali vijest o trudnoći, a sada su otkrili da su postali roditelji malene Mile

Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop +0 Duje Čop Galerija

Duje i Ana Čop postali su roditelji malene djevojčice Mile, a trudnoću su uspješno sakrili od javnosti.

Preslatki par Duje i Ana Čop ne vole se previše izlagati javnosti pa su tako uspjeli sakriti i njezinu trudnoću.

Pogledaj i ovo showbuzz Čestitamo! Dinamovac Duje Čop oženio jednu od najljepših Hrvatica, procurile su prve snimke s njihove svadbe!

Manekenka Antea Valenta objavila je Instagram stori s Anom na kojem se isticao trudnički trbuščić i tako javnosti otkrila istinu.

No, iznenadili smo se i kada je Ana ubrzo nakon te objave obznanila da je njihova kćerka već stigla na svijet:

"Ovdje je sve ono što se životom zove. Stigla nam je Mila Čop i da, najslađa je djevojčica na svijetu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duje Čop (@dujecop)

Duje i Ana u vezi su bili punih sedam godina, a nakon toga su izrekli sudbonosno "DA". Vijest o vjenčanju je otkrivena zahvaljujući influencerici Emi Luketin koja je objavila fotografiju para nakon što su izgovorili sudbonosno da. Podijelila je i snimku Čopa i Ane kako plešu na pjesmu Eda Sheerana "Perfect".

Čop se nakon Luketin odlučio podijeliti jedan video s vjenčanja. Stavio je na Instagram story snimku koja prikazuje auto u kojem se vijori hrvatska zastava.

Inače, Ana je ranije otkrila za In magazin kako ju je Duje zaprosio.

''A prsten je došao za božićne blagdane, očekivala jesam da će biti, ali nisam baš znala da će biti taj dan. Općenito to vrijeme božićnih blagdana mi je prekrasno, a posebno sad kad nas veže još nešto dodatno. Brzo se dignuo, ali je kleknuo, haha", otkrila nam je Ana koja se tada požalila i da im je korona pokvarila prvotne planove za vjenčanje.

" Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano'', ispričala je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput uljepšala je dan svojim fanovima objavom niza preslatkih fotki sina Blooma: ''Lutka mamina''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene