Divna!

Tko bi rekao da ove godine slavi 60. rođendan? Glumačka diva pohvalila se mladolikim izgledom!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore Demi Moore i Daniel Humm - 3 +6 Demi Moore i Daniel Humm - 4 Galerija

Demi Moore pohvalila se svojom mladolikom figurom u bikiniju.

Holivudska glumica Demi Moore(59) oduševila je fanove svojim slikama u badiću te istaknula svoju vitku i mladenačku figuru.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Naime, Demi je pozirala na balkonu u crnom badiću visokog struka s osmijehom na licu, a upravo u dizajniranju tog bikinija sudjelovala je i ona sama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Nedavno se na svom profilu pohvalila tom činjenicom:

"Stvaranje ovih komada bilo je tako zabavno i nadam se da ćete ih voljeti onoliko koliko smo ih mi voljeli izrađivati", napisala je Moore.

Njezini pratitelji uputili su joj mnoštvo komplimenata na račun njezinog izgleda:

"Wow", "Zgodna si", "Savršena", "Kakvo tijelo", "Sve ti dobro pristaje", "Jako mi se sviđaš".

Time je u drugi plan bacila nimalo lijepe komentare na račun prekomjernih korekcija lica i estetskih operacija, zbog kojih joj nije bilo lako ni nasmiješiti se. Iako ona o zahvatima ne priča, nagađa se kako je pretjerala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postalo ju je sve teže prepoznati.

Demi je nedavno potvrdila vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi sa slavnim chefom Švicarcem Danielom Hummom, i to na Instagramu, na kojem je objavila njihove zajedničke fotografije koje su nastale na ovogodišnjem French Openu i ulicama Pariza.

Demi iza sebe ima tri propala braka.

Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk +9 Elon Musk Zanimljivosti Fotografije najbogatijeg čovjeka na svijetu s godišnjeg odmora pravi su hit na društvenim mrežama, pogledajte zašto!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 1 +19 Ljupka Gojić Mikić pokrenula akciju čišćenja Knežije - 2 Zanimljivosti Ljupka Gojić Mikić navela je Rozgu i Ninu da joj se jave ispod ove fotke u badiću neobičnog izreza!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene