Nasmijali su pratitelje

Borisu Rogoznici mama se javila u komentarima, nešto joj nije bilo jasno, a on joj je dao urnebesan odgovor!

Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 4 Boris Rogoznica sa sinom - 4 Boris Rogoznica sa sinom - 3 Boris Rogoznica sa sinom - 2 Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica - 6 +18 Boris Rogoznica - 5 Galerija

Boris Rogoznica objavio je nove fotografije sa svojim psima, ali njegovoj majci baš i nije bilo jasno što je htio poručiti pa mu je komentirala objavu.

Glazbenik Boris Rogoznica poznat je po tome što na društvenim mrežama voli objavljivati svoje svakodnevne doživljaje i to kako provodi vrijeme, a sad je objavio i nekoliko novih fotografija sa svojim psima.

Boris je sjedio na klupici u parku i jeo bombone, dok su njegovi psi sjedili kraj njega nadajući se da će i oni dobiti nešto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

U opis ništa nije napisao, a jedna je osoba bila posebno zbunjena njegovom objavom – njegova majka Jadranka

U komentaru je ostavila upitnik, a sin joj je kreativno odgovorio također upitnikom pa su svojim ''razgovorom'' nasmijali njegove pratitelje.

"Mislim da bi im loše sjeli gumeni bomboni", napisala je Borisu jedna pratiteljica.

Mama Jadranka Borisu često komentira njegove fotografije, a osim njega ima još i kćer Marinu, koja živi u dalekoj Norveškoj. Nedavno je otkrio da joj je bio u posjetu te je pokazao kako ona izgleda.

Podsjetimo, Boris je hrvatskoj javnosti ostao najpoznatiji po braku s lijepom glumicom i voditeljicom Doris Pinčić Guberović. Zajedno imaju i dvoje djece, a ona se nakon rastave od Borisa udala za Davora Guberovića te u rujnu prošle godine rodila i njihovo dijete, kćerkicu Divnu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ćiro Blažević i Nina Badrić Miroslav Ćiro Blažević Nina Badrić Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 +22 IN magazin: Miroslav Ćiro Blažević - 7 Zanimljivosti Nina Badrić otkrila nepoznate detalje o Ćiri Blaževiću: ''Nekad me znao poslati i u rodno mjesto, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene