"Sve je bio u pravu"

Nina Badrić otkrila nepoznate detalje o Ćiri Blaževiću: ''Nekad me znao poslati i u rodno mjesto, ali...''

Ćiro Blažević i Nina Badrić Ćiro Blažević i Nina Badrić Pixell/Tomislav Miletic 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ćiro Blažević i Nina Badrić Miroslav Ćiro Blažević Nina Badrić Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 IN magazin: Miroslav Ćiro Blažević - 7 IN magazin: Miroslav Ćiro Blažević - 6 In Magazin: Miroslav Ćiro Blažević - 4 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 +16 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Galerija

Prošlo je točno godinu dana otkad nas je zauvijek napustio Miroslav Ćiro Blažević, a Nina Badrić je povodom toga objavila emotivan tekst.

Trener svih trenera, legendarni Ćiro Blažević, preminuo je prije godinu dana netom prije svojeg 88. rođendana, nakon duge i teške borbe s bolešću, a mnogi se na današnji dan prisjećaju najvećeg nogometnog trenera, među njima je i Nina Badrić. 

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Zanimljivosti Kolinda Grabar-Kitarović prisjetila se legendarnog Ćire: "Tvoj osmijeh, tople riječi... Fališ, tata Ćiro!"

"Ono što smo pričali ostat će uvijek samo naša tajna. Sve je bio u pravu, baš sve što mi je rekao imalo je smisla. Nekad me znao poslati i u rodno mjesto al odma' iza toga je išla rečenica... Sine, oprosti, to je zato jer te puno volim... Posljednji gospodin starog kova, nenadmašan šarmer, neviđena energija i veliki gentleman. Jedan jedini original. Naš Ćiro", napisala je pjevačica na svom Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Jednom prilikom je Ćiro iznenadio Ninu buketom na njezinu koncertu i priznao joj je da jako voli njezine pjesme. Najdraža mu je bila "Čarobno jutro", što je Nina svojedobno otkrila za IN Magazin.

Pogledaji ovo Miroslav Ćiro Blažević inMagazin Gotovo godinu dana bez legendarnog Ćire Blaževića: ''Čovjek je živ dok se priča o njemu, a o Ćiri će se pričati''

Ćiro je rođen je 10. veljače 1935. u Travniku. Odrastao je u vrlo skromnim uvjetima. Karijeru kao igrač započeo je u travničkom klubu. Trenerskom poslu okrenuo se nakon ozljede. Sve je to Ćiro isprepleo svojim osebujnim karakterom i posebnim vlastitim krilaticama.

Legendarni trener u mnogim će srcima ostati zapisan kao karizmatik koji je hrvatskom narodu donio brojne trenutke sreće.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević Mate Bulić i Miroslav Ćiro Blažević Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 +17 Severina i Miroslav Ćiro Blažević Zanimljivosti Kolinda Grabar-Kitarović prisjetila se legendarnog Ćire: "Tvoj osmijeh, tople riječi... Fališ, tata Ćiro!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mehmet Günsür - 3 Mehmet Günsür - 1 Mehmet Günsür - 2 Mehmet Günsür - 6 +8 Mehmet Günsür - 5 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Mustafa iz ''Sulejmana Veličanstvenog'': Zovu ga turski Johnny Depp, a oženio je šest godina stariju Talijanku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene