Bio je široke ruke!

Ben Affleck iznenadio je paparazze neuobičajenim izrazom lica, a tek ono što je učinio sve je ostavilo bez teksta!

Ben Affleck - 5 Ben Affleck - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 7 Ben Affleck - 6 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 9 Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Glumca Bena Afflecka paparazzi su uhvatili u rijetkom dobrom raspoloženju, a ono što je napravio brzo je postalo hit na internetu.

Američki glumac Ben Affleck često je viđen na ulicama kalifornijskog grada Santa Monice, a njegove fotografije većinom budu mrzovoljnog izraza lica. No, ovog puta, Affleck je javnosti priredio iznenađenje.

Glumac je bio toliko sretan nakon ručka s kćeri Seraphinom i pokćerkom Emmom u restoranu Shutters u Santa Monici da je osoblju na odlasku dao novčanicu od sto dolara.

Sve to zabilježili su paparazzi te su se fotografije brzo proširile internetom, a ovako nešto ne viđa se često obzirom da je Ben u javnosti u većini slučajeva viđen pomalo mrzovoljan ili bezvoljan.

No, da je obiteljski čovjek nikad nije skrivao, a paparazzi ga često uhvate u društvu djece koju ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, ali i s djecom koju ima njegova sadašnja supruga Jennifer Lopez.

Podjetimo, Garner i Affleck imaju troje djece, kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela. Bili sz u braku od 2005. do 2018. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Nakon razvoda on je ljubio kolegicu Anu de Armas, a onda je obnovio ljubav s Jennifer Lopez. Ona pak iz braka s Marcom Anthonyjem ima blizance Emmu i Maxa koji s Benom i Jennifer provode puno vremena.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 4 Joško Čagalj Jole - 3 Jelena Rozga, Jole Joško Čagalj Jole - 3 +17 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole se na društvenim mrežama pohvalio svojom kćeri koja je zbilja prava ljepotica, imao je i povod: ''Moja princeza''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chaney Jones - 4 Chaney Jones - 5 Chaney Jones - 2 Chaney Jones - 3 +4 Chaney Jones - 6 Celebrity Bivša djevojka kontroverznog glazbenika uživa na odmoru u ženskom društvu, kad su bili u vezi, svi su pričali o skupom poklonu kojim ju je pokušao osvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene