bliska je s njim

Alka Vuica otkrila tko joj je najzgodniji muškarac na estradi: "Mislim da su sve curice moje generacije bile zaljubljene u njega"

Alka Vuica Alka Vuica Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica In Magazin: Alka Vuica Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Lepa Brena - 3 In Magazin: Alka Vuica - 5 Alka Vuica i Vuk Veličković Alka Vuica i Vuk Veličković In Magazin: Alka Vuica - 2 +19 In Magazin: Alka Vuica - 3 Galerija

Alka Vuica gostovala je u regionalnoj emisiji "Zvezde Granda" gdje je razgovarala o privatnom životu, a dotaknula se i nekih svojih kolega.

Pjevačica Alka Vuica bez razmišljanja otkrila je voditeljici u emisiji "Zvezde Granda" tko joj je najzgodniji i najbolji muškarac na estradi.

"Goran Bregović Brega je stvarno poseban čovjek i mislim da su sve curice moje generacije bile zaljubljene u njega, ali i oduševljene njegovom pojavom. Brega je stvarno čudo i dan danas jako cijenim njegove savijete. Kad je nešto bitno u životu pitam njega. Stvarno je nevjerojatan lik", rekla je Vuica. 

U razgovoru je ispričala kako se lako zaljubi, ali i kako do sada nije baš imala sreće u ljubavi. 

"Ja sam zaljubljive prirode. Uvijek mislim da je sve za cijeli život i uvijek sam se zaljubljivala za cijeli život, ali nisam baš bila tako sretna u ljubavi".

Svima je dobro poznato kako je Alka u svoje vrijeme bila jedna od najpoželjnijih djevojaka te je mogla imati muškarca kojeg je željela. No, priznala je i kako je bilo dana kada je puno patila, a otkrila je i što joj je pomoglo da to prebrodi. 

"Meni su poezija i pisanje uvijek pomagali. Za mene je pisati jednako kao i disati, i kako je rekao Branko Miljković jedan od najboljih pisaca koje obožavam - 'Kad mastilo sazri u krv, svi će znati da isto je pjevati i umirati", objasnila je pjevačica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 3 +26 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Nekad i sad Evo kako je Indira izgledala dok je još bila dio naše hit-grupe, očito je što s godinama nije htjela puno mijenjati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić - 4 Željko Samardžić - 5 Željko Samardžić - 1 Željko Samardžić - 2 +25 Željko Samardžić i supruga Maja - 1 Celebrity Željko Samardžić novinarima je priredio prizor na koji od njega nisu navikli: ''Puno mi znači što su oni tu sa mnom, uvijek sam im bio privržen''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene