Razlika je očita!

Pogledajte zašto su fotografije s presice Peđe Grbina i Ivane Kekin svima zanimljivije od onog što su pričali!

Ivana Kekin i Peđa Grbin Ivana Kekin i Peđa Grbin Patrik Macek/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin i Peđa Grbin Ivana Kekin i Peđa Grbin - 2 Ivana Kekin i Peđa Grbin - 1 Ivana Kekin - 4 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +0 Ivana Kekin i Peđa Grbin - 3 Galerija

Presica saborskih zastupnika Peđe Grbina i Ivane Kekin ubrzo je postala zanimljiva, ali ne zbog onoga što su govorili već zbog fotografija koje će svakoga nasmijati.

Presica saborskih zastupnika Peđe Grbin i Ivane Kekin ubrzo je postala zanimljiva, ali ne zbog tema o kojima su na njoj pričali.

Pogledaj i ovo Mile Kekin gotovo ga nikad ne vidimo Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

Naime, fotografije Peđe i Ivane svakog će nasmijati, a odmah je među njima očita visinska razlika.

Ove hit fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Ivana, inače, često privuče pažnju domaćih medija jer ležerno odjevena dolazi u Sabor, a uvijek se lome koplja oko toga je li njezina odjeća primjerena za ovakvo mjesto jer Kekin voli nositi traperice i tenisice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga Zadruga Zadruga Zadruga 2023. +8 Zadruga 2022 Zanimljivosti Ukida se kontroverzni srpski reality show? "Propadaju vam svi honorari, idete s nulom van!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene