Nakon pritiska javnosti

Ukida se kontroverzni srpski reality show? "Propadaju vam svi honorari, idete s nulom van!"

Zadruga Zadruga YouTube/Screenshot 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga Zadruga Zadruga Zadruga 2023. Zadruga 2022 Zadruga 2022 - 8 Zadruga 2022 - 7 Zadruga 2022 - 6 Zadruga 2022 - 5 Zadruga 2022 - 4 +2 Zadruga 2022 - 3 Galerija

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović obavijestio je sudionike "Zadruge" o ukidanju reality showa u formatu u kojem se trenutačno emitira.

Tragični događaji koji su posljednjih dana pogodili Srbiju potaknuli su nezadovoljni narod na prosvjede protiv nasilja, a na posebnom udaru kritika našla se srpska televizija Pink zbog sadržaja koji emitira.

Pogledaj i ovo Dušica Jakovljević voditeljica kontroverznog realityja Poznatu Srpkinju novinari dočekali ispred bolnice nakon pete operacije nosa, fotografije su pomalo zastrašujuće!

Kritike se ponajviše odnose na reality show "Zadruga", koji je poznat po skandalima i nasilju.

Nakon velikog pritiska javnosti vlasnik Pinka Željko Mitrović donio je odluku o kojoj je uživo obavijestio sudionike "Zadruge", piše Nova.rs.

"Nacija se raslojila na tri ciljane grupe. U toj prvoj grupi kao najznačajnija vidljiva stvar primijetila se veliki bol i žalost i pretpostavljam muk koji će trajati godinama i desetljećima. Ova druga je sličnija, ali se pojavilo i pitanje: 'Tko je kriv i tko je odgovoran za ovo što se dogodilo?' To je logično. Nema dokazanih veza između bilo kojih socijalnih događaja koje bi dovele do toga da neki psihopat ubije osam, devet, deset ili više ljudi. Ta druga ciljna grupa, sasvim legitimno, traži krivca svuda, ali tu Pink i Zadruga nisu bili meta. Treća grupa, 25 posto, to su gledatelji koji ne gledaju Pink i to su gledatelji koji su na najgrublji mogući način osuđivali", ukazao je Mitrović pa nastavio: "Oni su najveći dio onoga što je činilo prosvjede, i prve i druge, ali prije svega druge. Prvi su bili malo drugačiji. Tu dolazimo do jedne situacije koju smo jako dobro analizirali. Ljudi koji praktički ne gledaju ovaj program puni su kritike. I ne samo kritike. Spremni su ovaj program optužiti da je kriv za nekakve socijalne događaje koji su krajnje monstruozni, a nikakve veze nemaju s ovim našim programom niti je program u bilo kojem smislu mogao napraviti pobudu."

Mitrović je poručio i kako će zbog svega navedenog aktualna sezona "Zadruge" biti i posljednja, barem u ovakvom formatu.

"Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo - više se neće emitirati", izjavio je.

"Sjest ćemo moji najbliži suradnici i ja i vidjeti hoćemo li uopće u budućnosti imati reality. Ako ga budemo imali, imat će sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe realityja. Znači, rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete s nulom van", zaključio je Mitrović.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely - 6 Lana Banely - 4 Lana Banely - 3 +25 Lana Banely - 2 Nekad i sad Jedna od najljepših domaćih novinarki nestala je iz javnosti nakon zaokreta u karijeri, a evo kako izgleda i čime se bavi danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić u problemima: Snimila se u golišavim izdanjima pa zamolila pratitelje za pomoć!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene