Uživali na plaži

Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 2 +3 Kralj Charles - 3 Galerija

Fotografije kralja Charlesa i Camille Parker Bowles s plaže na Barbadosu jedne su od rijetkih koje su snimili paparazzi, a da su ih uspjeli uhvatiti u trenucima opuštanja na plaži.

Opuštene i privatne fotografije članova britanske kraljevske obitelji prava su rijetkost, pogotovo one s odmora, koje provode daleko od očiju znatiželjne javnosti, no ipak su neki od takvih trenutaka ostali zabilježeni, i to od strane vještih paparazza.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Slažu li se svi s time? Božić kraljevske obitelji ove će godine izgledati drugačije, kralj Charles zbog jedne osobe krši tradiciju!

Među njima su posebno zanimljive one kralja Charlesa i Camille Parker Bowles koje su nastale tijekom njihova posjeta Barbadosu 2019. godine.

Par je tada uhvaćen na jednoj od tamošnjih plaža, na kojoj se Charles pojavio u trendi cvjetnim kupaćim hlačicama, a Camilla u tamnoplavom jednodijelom badiću. Izgledali su sretno i opušteno dok su šetali pješčanom obalom i kupali se u moru, a paparazze koji su ih snimali nisu ni primijetili.

Fotografije su sada ponovno isplivale u javnost, a jedno od najopuštenijih izdanja novog britanskog kralja i kraljice pogledajte u našoj galeriji. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent +15 Farija Gaši, Supertalent - 5 Celebrity Poslije nje emotivna pjesma Dine Merlina dobila je jednu sasvim novu dimenziju: ''Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam bila i ponosna!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 +10 Martina Tomčić, Supertalent Celebrity Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene