Vrištalo se na ovogodišnji hit

Let 3 u odjevnim kombinacijama na koje od njih nismo navikli napravili pravi show u Domu sportova!

Let 3 u Domu sportova Let 3 u Domu sportova Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 u Domu sportova - 1 Let 3 u Domu sportova - 2 Let 3 u Domu sportova - 3 Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 3 +21 Let 3 u Domu sportova - 2 Galerija

Let 3 iznenadio je svojim odjevnim kombinacijama na koncertu u Domu sportova povodom Antivalentinova.

Let 3 nastupio je u zagrebačkom Domu sportova povodom 8. Antivalentinova, a veću pozornost i od goruće teme ''Mama ŠČ'' ukrale su njihove odjevne kombinacije.

Pogledaj i ovo Let 3 na proglašenju - 7 Mnogima ovo nije fer Let 3 zauzeo je 13. mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, u anketi nam recite jesu li zaslužili više!

Iako to nije uobičajeno za njih, članovi Leta 3 na ovaj su koncert stigli u odijelima te su s kravatama i leptir mašnama izveli svoje najveće hitove.

Publika je najveću reakciju dala na pjesmu s kojom će nastupiti i na Euroviziji, ''Mama ŠČ'', a za tu su se pjesmu ponovno obukli u kostime s Dore te na pozornicu doveli plesačice i rakete.

Osim njihovih obožavatelja došla su ih podržati i neka druga poznata lica. Bili su tu i Ivan Dečak i frontmen Detoura Nenad Borgudan.

Na ulazu su se prije koncerta mogle kupiti i njihove majice s natpisom ''ŠČ'' oko kojeg se već danima razmatra u Hrvatskoj i šire.

Međutim, iako se neki i dalje ne slažu s izborom da nas Let 3 predstavlja na Eurosongu u Liverpoolu, njihova pjesma u nekoliko je dana skupila ogromnu pozornost na službenom Youtube kanalu Eurovizije te trenutno imaju više od milijun pregleda.

Na eurovizijskim kladionicama trenutno su na 14. mjestu, a svakim se danom sve više penju te dobivaju velike šanse za pobjedu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +20 Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Celebrity Vjekoslava Huljić u izlasku sa sinom Ivanom bila u centru pažnje zbog načina na koji je istaknula savršenu figuru

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom plaća karticom - 2 Bloom plaća karticom - 1 Bloom plaća karticom - 3 Maja Šuput i Bloom - 6 +26 Maja Šuput i Bloom - 5 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene