melem za oči

Najmlađa kći Micka Jaggera izrasla je u ljepoticu poput svoje poznate majke, a zajedno ih se teško nagledati!

Georgia May Jagger i Jerry Hall - 2 Georgia May Jagger i Jerry Hall - 2 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgia May Jagger i Jerry Hall - 1 Georgia May Jagger i Jerry Hall - 2 Georgia May Jagger i Jerry Hall - 3 Georgia May Jagger - 7 Georgia May Jagger - 6 Georgia May Jagger - 5 Georgia May Jagger - 4 Georgia May Jagger - 3 Georgia May Jagger - 2 Georgia May Jagger - 1 +14 Jerry Hall - 1 Galerija

Manekenka Jerry Hall je na dodjeli ''The Green Carpet Fashion Awards'' u Hollywoodu viđena u društvu kćeri Georgie May Jagger koju je dobila s poznatim pjevačem Micka Jaggera.

Manekenka Jerry Hall stigla je na dodjelu ''The Green Carpet Fashion Awards'' u Hollywoodu, a društvo joj je pravila Georgia May Jagger, kći koju je dobila u braku s poznatim glazbenikom Mickom Jaggerom.

Pogledaj i ovo Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Ljubavna pitalica KVIZ: Znate li koje su veze neslavno završile, a koje su najveće ljubavi svih vremena?

Majka i kći nasmiješene su pozirale za okupljene fotografe u haljinama koje su pratile njihove obline, a Georgia je nabacila i zanimljiv detalj, duge rukavice s tigrastim uzorkom.

31-godišnja Georgia se bavi modelingom te je već radila za Chanel, Versace, Vivienne Westwood te Miu Miu, a sa svega 17 godina potpisala je i unosan ugovor s kozmetičkom kućom Rimmel.

Jerry se inače ne pojavljuje često u javnosti, a bivša manekenka 1975. započela je ljubavnu vezu s glazbenikom Bryanom Ferryem, a dvije godine kasnije ostavila ga je zbog Jaggera. Njih dvoje održali su hinduističku ceremoniju vjenčanja 1990. na Baliju, u Indoneziji.

Navodni brak je kasnije proglašen nevažećim od strane Visokog suda Engleske i Walesa, presudivši da brak nije bio pravno valjan ni prema indonezijskom ni prema engleskom zakonu.

Dok su bili u braku, dobili su dvije kćeri Elizabeth i Georgiju May te sinove Jamesa i Gabriela.

Međutim, razveli su se 1999. godine, a Jagger je nakon toga proglašen velikim ženskarošem te je poslije Jerryy ljubio mnoge druge dame s kojima ima djecu.

Posljednja poznata djevojka Micka Jaggera je balerina Melanie Hamrick, koja je od njega mlađa 44 godine i zajedno su još od 2014. godine, no rijetko se skupa pojavljuju u javnosti.

Inače, Jerry se prošle godine razvela od 91-godišnjeg medijskog mogula Ruperta Murdocha.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 3 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 1 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 2 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest +24 Jamie Lee Curtis - 2 Zanimljivosti Znala je da će se udati za njega i prije nego što ga je upoznala, a nakon blamaže dogodila joj se prava filmska priča

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 5 +26 Nicole Kidman - 6 Celebrity Nicole Kidman zbunila fanove čudnim ponašanjem na crvenom tepihu: ''Je li ona pijana?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene